Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poraďte kompa

o Navštíveno 2576x o
o 16.11.2009, 16:43 | hawai
Ahoj. potřeboval bych poradit jaký kompa, aby šly jak jen na rádio, tak i časem třeba na zes. nemusí to bejt nějaká extra třída, stačí něco obyč. teď mám 13cm Dexony a je to něco strašnýho, takže cokoliv bude lepší než to co mam. řekněme že cena cca 1500,- nic moc dražšího už asi ne. nebo řekně me poraďte mi nějaký kolem litru, pak kolem 1500,- a potom něco kolem 2000,- ale spíš asi zůstanu u těch kolem 1500

a pak ještě jak je to kdyžtak s 16cm do felicie kde jsou jen 13cm? vim že se to musí dát na kroužky, ale jak se ty kroužky přidělávají do dveří? stačí když se tam nějak našroubujou? nechci tam nic lepit nebo laminovat, protože felicie pujde asi tak za rok a půl pryč, tak bych tam pak dal zpátky ty dexony a kompa si nechal

o 16.11.2009, 16:52 | Midnite
jj jdou přivrtat. jinak na zesík: [ Link ] popř: [ Link ] a nakonec třeba: [ Link ]
o 16.11.2009, 16:55 | hawai
dik. a jinak něco co by šlo jen na radio? nejlépe něco co by šlo i na rádio, i na zes.
o 16.11.2009, 17:04 | Midnite
osobně mám vyzkoušené ty kicx icq 6,2 jak na alpinku tak na zes a pohoda :) ty sinusy jsem měl na zesík a za ty prachy hodně paráda
o 16.11.2009, 17:04 | DaveX
Do feldy ti stačí kroužky a trochu tam tu plastovou kapsu zevnitř vyřezat.

Ty kicxy ti budou hrát pěkně na rádiu i na zesilovači. Ty sinusy jsem měl a bez zesilovače bych je do auta vůbec nedával.

Těma kicxama určo chybu neuděláš.
o 16.11.2009, 17:09 | hawai
tak super. diky. takže pujdu do těch kicxu. jaky spis jen na radio? STC nebo ICQ?
o 16.11.2009, 17:37 | audioves.cz
u felicie pokud budes chtit dat 165mm repra, tak musis vyrezat ten vnitrek plastu a nahradit napr MDF krouzkama. Pak tam ale uz nevratis ty 130mm do Dexonu co mas. Takze Bud zustan u 130mm a nebo pocitej s tim, ze tam ty repra pri prodeji nechas nebo koupis na za par set jiny repra 165mm.

rerpa bych vybiral z techto:
Sinus Live [ Link ] nebo pokud das o trochu vic, tak s 25mm vejskama (rozdil je opravdu velky) [ Link ] .
Nekolikrat jsem montoval v dane cene s naprostou spokojenosti DLS [ Link ] a Alpine [ Link ] .
Pokud by si investoval ty 2tis. tak dopoducuju Powerbass [ Link ] .

Vse jde samozrejme i v rozmeru 165mm. V tomto rozmeru bych jeste zvazoval Autotek [ Link ] .
o 16.11.2009, 17:40 | Prochytrek
Ano,u rozměru 165mm bych jako dobrý předek volil ty Autoteky,za tu cenu dost dobré
o 16.11.2009, 18:11 | CarMedia.cz
pokud Kicx, tak jednoznačně ICQ. Už i díky plnohodnotné výhybce a možnosti nastavení výškových reproduktorů.

Jinak ten Autotek je krásná věc, ale naprosto shodné, jako kompa a koaxiály od Renegade. Když porovnáš kompa Autotek [ Link ] a Renegade [ Link ] , tak kromě samolepky ze spodu reproduktoru neuvídíš snad jediný kostrukční rozdíl, nebo dokonce rozdíl v parametrech. Hlavní rozdíl je v tom, že kompa Renegade jsou ještě o 100,-Kč levnější a v tuto chvíli k dostání jen za 1990,-Kč vč. poštovného v setu s ovály ze stejné řady [ Link ]
o 16.11.2009, 18:22 | rover (WoodTech)
Čaues ma na prodej tohle [ Link ] jako nové a udělal bych ti i ty mdf kroužky co potřebuješ.Kdyžtak se ozvy kontakt v profilu
o 16.11.2009, 19:50 | martan-hifi
taky budu instalovat do felicii a zajímalo by mě jak nejlépe uchytit ty kroužky do dvěří...nechci laminovat, ani nebudu potahovat! nemam zadny tuning a jen chci vyriznout vetsi díru, uchytit, vytlumit a hrát :) at se mi smeje kdo chce, jde mi hlavne o poslech a jestli repro bude o cm vypouklý nad kapsu nebo ne mi je jedno...ale u někoho jsem viděl že dával desku na dvere ke který ty kroužky prilepil...já bych chtěl rovnou ty krouzky nejak uchytit..myslim ze felicie nemá zase tak bytelný dveře aby unesla 2.5kg tlumení, tunel z kroužku, repro a jeste 10mm desku :(
o 16.11.2009, 19:53 | Midnite
felda má dobré panty, takže toto problém není ale stačí tam klasicky navrtat.. Jestli chceš tak napiš mail nebo na icq řeknu co a jak, dělal jsem to asi týden, 14 dní zpět
o 16.11.2009, 20:53 | DaveX
martan-hifi: má dost pevné dveře. Bez tlumení to bude o ničem.
o 16.11.2009, 21:08 | martan-hifi
DaveX: já budu dveře tlumit Vibrou neboj...

jinak už jsme to probrali s midnitem po mailu, díky ti :)
o 16.11.2009, 21:08 | Midnite
není zač
o 16.11.2009, 21:17 | RE5PECT
ahoj já to mám udělané i s tunelem,je to přelaminované a potažené látkou od sinus live, budu je prodávat pokud by jsi měl zájem tak napiš a nějak se dohodnem =)

foto k příspěvku  od RE5PECT

o 16.11.2009, 21:20 | RE5PECT
a jak píše DaveX určo vytlumit =) dveře to vydrží nemusíš se bát

foto k příspěvku  od RE5PECT

o 16.11.2009, 22:32 | martan-hifi
ještě otázečka kam umístit výhybky...vejdou se za tapec? od MA 2.16 jsou celkem velký :( cca 10x6x3cm
o 16.11.2009, 23:38 | Monička
Zkus zda se vlezou, pokud ne, tak je mužeš dát třeba pod koberce k podběhum..
o 16.11.2009, 23:47 | Monička
Zkus zda se vlezou, pokud ne, tak je mužeš dát třeba pod koberce k podběhum..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3556 sekund.