Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poradte jake Hifi do auta G IV

o Navštíveno 2004x o
o 17.11.2009, 13:21 | Hint | Upraveno: 2009-11-17 13:23:00
Zdravím všechny.
Chtel bych se na vas obratit s prosbou o radu, uz nekolik mesicu zde koukam a zjistuji co nejvice informaci o spravne montazi autohifi a niní nastal cas kdy bych potreboval poradit jake komponenty koupit.
Muj zajem smeřuje hlavne k autoradiu, protoze muj panasonic je v čudu tak potrebuji nove. Bohuzel se ale absolutne nevyznam v přehršeli všech tech znacek.
Casem (cimz myslim na pristi leto) bych chtel udelat kompetni zastavbu na co nejvyší urovni pro amatera :D Na sestave nechci sestrit. Zatim co jsem tedy koukal v casopisech a zde, se me zamlouvaji napr. repro Magnat New Edge 2160 a Sub Crunch CRB-500 ale vubec nevim jak muzou hrat a ja bych chtel opravdu kvalitni reprodukci jak stredů a výšek tak mohutných basů.
Zesilovačem/i bych chtel napajet celou sestavu, zatim pouze predni bedny a sub, ovaly bych kupoval az hodne pozdeji. Prosim tedy poradte jake komponenty by byly dobre nebo jake jsou podle vas pro me vhodne.
V cene jsem ochoten jit do desetitisicu. 10k za repro to same za sub a k tomu vhodny zesilovac.
Nakonec abych nezapomel na radio. Stím sem jeste porad nerozhodnut co presne bych chtel ale mozna me poradite. nevim jaky typ nebo znacku ale nechtel bych aby mu chybel aux a USB vstup. Zatim co jsem se docetl jsou normalni radia lepsi na reprodukci nez multimedialni vyjízdecky ale ja jsem takovy technicky typ takze bych byl rad za nejaky takovyhle pristroj :) napr. jsem koukal na ZENEC ZE-MC192 ale vazne nevim.
Prosim tedy zda by jste me k tomu mohly napsat sve.

PS: omlouvam se češtinářům a take za hacky a carky :D
Dekuji za pripadne rady

o 17.11.2009, 15:09 | CarMedia.cz
Na zadní ovály bych se vykašlal. To, že MM jsou na reprodukci horší, jak klasická autorádia také nesouhlasím. Nesouhlasím samozřejmě v případě, když nebudeš kupovat nějaký sencor a produkty tomu podobné. V dnešní době koupíš hodně solidní MM s výborným zvukovým projevem už za více jak přijatelné peníze. Příkladem je Clarion VZ409E [ Link ] atd. V tvém případě bych se pověnoval předníím dveřím, které jsou k montáži autohifi jedny z těch lepších. Osobně v nich mám vyzkoušené a opravdu vynikajicně hrající Morel Tempo 6 [ Link ] , kterým tyto dveře hodně sedí a představují v nich opravdu nádhernou basovou složku. Výšky od Morelu hrají naprosto s jinou dynamikou, jak konkurenční produkty. K tomu volit subwoofer a případě 4ch zesilovač, ale to až poté, až nám prozradíš, co vlastně posloucháš za styl hudby.. :-)
o 17.11.2009, 15:43 | Hint | Upraveno: 2009-11-17 15:51:51
Diky za prispevek, samozrejme s tim MM jsem nebral ohled na jak rikas sencor, eonon a takove. Ten tvuj Clarion vypada velice slusne, urcite nad nim zauvazuji ale nevidim nikde zda ma odnimatelny panel coz je pro me docela dulezita bezpecnostni pojistka :) Z toho co vim jsou predni dvere samozrejme na prvnim miste a podle toho sem se jiz zaridil. Tlumil jsem Vybraflexem zatim 3platy do kazdych dveri, jedine co me dela starosti jak udelat domecky pro vysky ale verim ze i to se casem poda a udelam to tak jak to ma byt. Jeste tedy dodam ze prevazne, vlastne porad, posloucham Jungle, Drum and Bass, raggajungle a jejich odvětvy. takze rychlejsi lamane beaty, tudis me hodne zalezi na hudebnim projevu.
o 17.11.2009, 16:23 | CarMedia.cz
Pokud dobře vím, tak ten Cla odnímatelný panel nemá..

Jinak ohledně stylu hudby, potom bych byl pro subwoofer o velikosti 10-12" do uzavřenky, nějaké JL, případně RE apod. Dostatečně to nakrmit. Takže komplet instal bych viděl spíš na kvalitní 2-ch na kompa a monoblok na subwoofer. Do předních dveří komponenty a jeden woofer v uzavřence. Určitě plně dostačující sestava na to, aby jsi byl nadšen kvalitou zvukového projevu. Jen se držet dobrých věcí a je vyhráno..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3239 sekund.