Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nema niekto skusenosti s PIO AVIC D3

o Navštíveno 1825x o
o 18.11.2009, 22:51 | geregluk
Zdrawim vsetkych zucastnenych. Zakupil som si uz spominane radio. Zatial som spokojny no v baleni chybala jedna podstatna vec a to DVD s mapami. Sup teda na internet a stiahol som niekolko DVD. Najnovsie CNDV90MT mi nefungovali, po zobrazeni uvodneho loga napisalo aby som vlozil korektny disk. CNDV80MT sa mi nainstaluje ale podme k hlavnemu problemu. Pomoze mi niekto dostat do tejto USA verzie mapy Slovenska Ceskej Republiky pripadne okolia? Mam west aj east no my tam niesme. Ak niekto mate odskusane konkretne DVD budem vdacny. Signal GPS mam aj sipka sa hybe no podla map som sa vozil niekde po USA :)

foto k příspěvku  od geregluk

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3184 sekund.