Navštíveno 1757x

cau nema nekdo prosim parametry na goliath 2415 ? potrebuju je na sestaveni boxu . dik ...
OMG, UTFG!!
mrkni na hifonics.cz
to jeste nekdo dela bednu podle parametru an tyhle basaky
btw na 3215 sem měl BR o 100L
stejne to neni moc dobrej basak
jj sorry to me nenapadlo :( a podle ceho mam udelat bednu kdyz ne podle parametru ?

19.11.2009, 20:31 |
achyl 170 litru
cooo ? podle vyrobce by mel byt udajne objem 92 litru , 170 nema snad ani mij kufr :)
podivej se na ruzny 15ky a zjistis ze vsecky maji podobnou litraz tak proste udelej bednu jak se to bude hodit do kufru mezy 80az 120l a mas klid
jj dik moc uz se na tom dela ale vypada to neco kolem 80 - 90 litru ...
jen bych si potreboval jeste ujasnit zapojeni jak ma vypadat do 2 ohmu , vite nekdo ?
z sw vede 8 dratu na kazde starne 2krat + a 2krat - . teda celkem 4 +ka a 4 -nuska. jak to zapojit do 2 ohmu pls . dik .
jo to je pakarna taky sem to parkrat smotaval
hele nejlepsi je vzit multimetr a zkouset ja sem zapojil uz dostkrat dost basaku ale na tu hnusnou 4civku sem byl v pasti
a to nikdo nevite jak to ma byt ? :(
oni k nekterejm vecem ani original bedny nedelaj pac podle parametru nehrajou nebo nehrajou tak jak by meli ono zalezi na tom co poslouchas za hudbu jaky mas auto atd
me jde ted spis o to zapojeni samotneho sw ... do 2 ohmu .
zapoj to 2x1 a pak do dvou musis ale civky propojovat ne jak sou u sebe ale prez basak
myslis takto ? spodni obrazek .-
[ Link ]
Tome: mrkni tady máš tam od zapojení po TS parametry
[ Link ]
tady real foto, jak jsem to měl já.

20.11.2009, 17:35 |
Bladzej | Upraveno: 2009-11-20 17:36:44
jo, zvenčí máš potom možnost si buď cívky propojit na 2ohmy, nebno jako jsem to měl já paralerně do zesiku na 0,5ohmu

20.11.2009, 17:43 |
Tom 156 | Upraveno: 2009-11-20 17:43:29
diky moc tak ted je to uz jasne :):)
čau ,tady sme řešili i ten můj bejvalej :
[ Link ] ,jsou tam i t.s. a v návodu k tý tvý A3(dneska sem studoval ten můj k A6 a našel sem to tam) je docela pěkně nakreslený to sérioparalení zapojení