Navštíveno 2354x

23.11.2009, 21:47 |
Duky Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, a taky si od Vás nechat poradit :)
Nedávno jsme se tu bavili ohledne zástavby do kufru a když u žse nato chystám, tak by se mi ještě hodila rada s ozvučnením.
Nechci nic extra výkonný, ale jen spíše decentní, takže mi budou stačit 2x Woffer kolem 200-300 RMS + něakej zesilovač, popřípadně kap.
CHtěl bych mít téměř vše od stejné značky ale neni to podmínkou, jen abych zato nevyhodil 20000...
Děkuji za neake nabidky, co by se k cemu hodilo :)

23.11.2009, 21:53 |
DaveX Kap nedávej, zbytečné radši lepší kabely a baterku a budeš v pohodě. Cenovou představu bys měl?

23.11.2009, 21:58 |
DaveX Chybu neuděláš těmato wooframa:
[ Link ] slyšel jsem jen samou chválu na ně a sám jsem jeden i měl. Hrálo to perfektně. Ze zesilovačů bych se nebál tohoto rodeka:
[ Link ] pohrál by si s něma perfektně.
novinka a hlavně je to žeprej bomba
[ Link ] ... cenově dostupné :)
kuchtas: i s tou lolitkou? :o)

23.11.2009, 23:28 |
Kesam :-) taky jsem se ptal ...

24.11.2009, 08:11 |
Duky Davex: Děkuju, ale ty woofery vůbe neznám... Já jsem hodně přikloněn k těmto:
[ Link ] Akorát něak nevím, čím to krmit, jelikož vyhodit 8000 za zesilovač se mi osobně moc nechce :) Ten Rodek nevypadá špatně, v krajních mezích bych ho asi vzal.
Jen by mě zajímalo, zda by to nešlo krmit třeba také něakým hifonicsem :)
Kuchtas: Hezký, ale jak jsem řikal chci spíše decentní.. JInak zda je to tvoje tak koukám, že jsi z hory, já taky, ale nikdy jsem to tu jet neviděl :)
Duky: Na sw seš nakloněn správně hrají dobře když se jim postaví správná bedýnka.. :-) Ale kdyby si trval na zesíku od Hifa tak si myslím že to bude více jak 8t.. Když se teda bavíme o novém zesíku.. Jestli to máš jen pro sebe a tak si myslím, že jeden sw by stačil.. Když chceš decentku..

24.11.2009, 16:26 |
Duky Už mám zástavbu promyšlenou a pasují mi do ní 2 sub :)
Akorát nevím, čím to přesněji krmit, myslíš, že by to šlo třeba tím Rodekem? Jinak já mám třeba teď Blaupunkt 4 kanál a má v můstku 2x 200 RMS, ale to nevím nevím..
Kdyžtak kdyby jsi poradila něaký zesilovac, nemusí být od hifi
Pokd bys chtěl tak mám tady jeden 4kanál od Hifonicsu. Když to hodíš do můstku tak má 2x340W RMS a to by těm tvým SW bohatě stačilo. Kdyžtak se ozvi na mail.
Hanys: Dva sw hodit na 4kanál?? Proč? Podle mého je to nesmysl.. Ideálně monas,či 2k..
A ve výsledku nevyjdou ty sw na 2ohm?
Duky: HFI12S4 vubec chybu neudelas, jsou to suprovy basáky jak na SQ v uzavrence tak tlak v BR - 2X30cm dokáže cca 138dB.
Peta_Renault: jj dobré, měl jsem, spokojenost(closed 35L).
někdo jej hatil pro špatnou konstrukci- drnčel plast nalepený na magnetu.