Navštíveno 2742x

Poradil by mi někdo zde na foru nějakou kvalitní laminátovací pryskyřici a k ní tužidlo. Zjistil jsem, že laminátovací sada na lodě nebude to pravé.Díky za rady
Mrkni se tady. já používám pryskyřici Havel pol.1 a peroxid K1. kdyby jsi potřeboval stačí jim tam zavolat a oni ti poradí.
[ Link ]
Tweety: díky chlape, mrknu tam.
chystám se přes zimu na zástavbu kufru z lamina kolik toho vzít (havel pol 1) nebo kolik ste braly vy? bude stačit 10kg nebo vzít víc jako základ použiju nějaké to rouno a pakbudu vrstvit tohle
[ Link ] budu dělat čelní stranu ozvučnice a zbytek bude z mdf bude tam carpower sonic takže by to mělo byt dost tlusté a pevné.z laminováním zkušenosti mám ale zatím sem dělal jen majé věci a na to stačil lamit 109 ted chci zkusit něco většího
Na jednu ozvučnici by dle mě 10kg stačit mělo. Já sem použil na přední nárazník, poupravení zadníku, doorboardy a kryt přes hudbu za sedačky asi 25 až 30 kg

24.11.2009, 12:40 |
DaveX Možná bych zkusil i toto tvdidlo, když to budeš dělat v zimě:
[ Link ]
tvrdilo přikoupím mělo by na 10kg stačit 0.25kg?a ještě poradte rouno aby udělalo slušnou vrstvu ale dalo se i vztvarovat jake používáte?

24.11.2009, 16:01 |
Sodom Tohle je výborná věc,ale zrovna jsem ji objednával a není.
[ Link ]
dá se prý použít i fleecová látka, máte s ní někdo zkušenosti?

24.11.2009, 18:12 |
DaveX Já vždy použil staré prostěradlo z postele a paráda.
DaveX: na tom něco je, do toho tvrdidla asi pujdu? díky za radu
Sodom - naprosto ( a tím myslím úplně ) stejná látka:
[ Link ] A ještě trochu ušetříte.
Grebec: Stačí když jim budeš volat aby ti k té pryskyřici dali adekvátní množství tvrdidla. A oni ti daj rovnou kolik je potřeba nebo alespon mě to tak vždycky udělali.
Jinak prostěradlo určitě na základní tvar stačí. To co sem hodil hifi sem ještě nezkoušel, ale jak budu něco dělat určitě vyzkouším.

25.11.2009, 21:15 |
Sodom hifimaniak:no zdá se to stejný a za hubičku:)

25.11.2009, 22:10 |
kucik JJ,fleece je dobrej,udělá silnou vrstvu,ale taky sežere dost pryskyřice,saje to jako blázen.Jinak já používám tuhle pryskyřici
[ Link ] (tu 1101)a vše drží jak má a má to potřebnou pevnost.