Navštíveno 1924x

26.11.2009, 21:34 |
sagi čau, našel jsem na netu tuhle sestavu.mate s touhle sestavou zkušenosti?
[ Link ] díky
Za ty peníze a od týhle značky bych nečekal nic světobornýho
nechtěl by jsi zkusit něco lepšího?
[ Link ]

27.11.2009, 06:37 |
Sodom Raveland=hoď prachy do kanálu.Ušetříš si práci s instalací:)
na temhle set se vy..... bud spoň jak má Revilohifi, nebo zkus tady bazar.
sagi:byt tebou vemu co nabizi revilohifi.cz nebo skus tady bazar da se tu sehnat skoro vse.

27.11.2009, 12:33 |
Smrada (M)
Znacka Raveland patri mezi naprosty Lowend, osobne bych se takoveto znacky naprosto vyvaroval. Pokud otacis kazdou korunu, podivej se na neco pouziteho
mel sem:) sic tubu a zesik, ale jen to hucelo:)
Nevím jak zesíky ale sw těchto značek nemají s basama nic společného.. Jak psal axetom.. Jen to hučí,basy nečekej.. Raději bych mrkl na Bazarové kousky..
ted je v bazaru bull audio esw 12
[ Link ] moc dobry dobry woofer za supr peniz
plus bych vzal od pavla528 Mac Audio Mac Hammer MA2106
[ Link ] cenove to vyjde na stejno ale zvukove orpoti ravelandu je to high-end :-)

27.11.2009, 17:06 |
Prady Můžu ti dohodit skvělej basák od Carpoweru v kvalitní bedně za 1500,- a nebudeš zklamanej.
A zesilovač vem od Pavla_528, u něj seženeš kvalitní levnej zesík do 1500-2000 na tenhle basák co jsem ti nabízel v pohodě ;-) a mnohonásobně to bude celý lepší jak nějakej Raveland ;-) www.autohifiservis.cz

27.11.2009, 20:07 |
sagi no cca před 2 rokama jsem vozil v aute Helix deep blue myslim že to byla 25cm v uzavřence,byl na zesiku pyle- daval do něho 200W RMS. a byl jsem spokojenej. teď bych do novýho auta taky něco chtěl. vepředu mam origo kompa, dozadu dám ovaly,helixe(oboje na rádio Panasonic CQ-C8301N) a chtěl bych posílit basy, poslouchám taneční, někdy rock, mladá RnB.
ten komplet od Revila se mi líbí!musim popřemýšlet. o basaku Bull audio jsem už taky přemýšlel,ale popravdě už jsem toho dost přečetl a stejně nemám vybráno :(
když si toho tolik přečetl, tak jak můžeš uvažovat o tom Ravelandu? :) koupil bys to, za tejden tě to začalo štvát jak to hraje a za 14 dní tady prodával za poloviční cenu.
Akorát u toho setu jak dal Revilo je slabší zesík.. :-( Jak tu nedávno psal Pavel.528 má cca 150rms na mustek..
TEd mě napadá že mám zesík od Cruch Pzi 325.2.. Výkon je tam trošku vyšší.. TAk kdyby byl zájem písni mail.. ;-)
O výkonu 150W RMS váženě pochybuju.. Myslím, že Pavel trochu přestřelil, navíc to nevěděl přesně, proto tuto informaci považuju spíše jen jako zkreslující.. :-(
Jjj přesně to nevěděl bohužel.. Ale co jsem si sním psal ještě, tak si vybavuje hodnotu jakou jsem napsal.. Ale chtělo by to nové měření.. :-))