Navštíveno 1728x

chalani chcem sa vas spytat ze aka bedna by bola najlepsia na tento basak,lebo neviem aku mam dat spravit ci BR alebo uzavierku? A aku by mala mat litraz?(tak aby hrala najlepsie)ak by som mohol poprosit,lebo nemam ziadny program kde sa to da vypocitat...ak tak mozem dakoho poprosit kto mi to vypocita.......dakujem...
ak tak tu su parametre...
OM_SWS-1023D.PDF
[ Link ] strana 3... tam máš vše potřebné
no len ja nemam ziadny program na vypocet subwoofrovych bedien,a v tom by som asi ani nevedel robit..
na co program? v manuálu máš údaje
no a podla coho viem potom aka ma byt velka bedna?? ja som to tam nenasiel kolko ma mat litrou,bud som slepy alebo co...
Máš to všechno v tom manuálu, jen je to v kubických stopách. Stačí převést ft3 na litry. 1ft3 je asi 28,3L.

28.11.2009, 17:37 |
jajo.bb | Upraveno: 2009-11-28 17:39:23
dakujem ti velmi pekne za vysvetlenie...
Není zač. Na čem to vlaste pojede? Pak dej vědět, jak jsi spokojen.
no zosik tu este riesim,ale pojde to na zosik od alpine bud na PDX 5 alebo na MRP-F600... lebo by som chcel kompletku od alpine...
Jj, taky mám monoblok od alpiny. Kdybys chtěl, možná bych ho prodal.
ne ne ja chcem len jeden zosik bud 4alebo5kanal... a si snim spokojny?
Jj, spokojenost. Jen bych chtěl SWR a na tu bude asi ten můj slabý. Ale na řadu PDX jsem slyšel jen chválu.

28.11.2009, 19:18 |
jajo.bb | Upraveno: 2009-11-28 19:18:28
no ved aj kamos na PDX-ko len ten 4.100,a je snim spokojny...takze sa asi vyberiem tym istym smerom,len skoda ze je tak drahy ten PDX 5...
Levný není, ale 11tKč za pětikanál není zase tak přehnaná částka. Pokud se chceš držet značky, tak moc na výběr nemáš.
no ved,u nas ma to vinde po zlave na vasu menu 12300kc,ved este mam moznost kupit MRP-F600 a ta je lacnejsia zhruba o 3000..tak mam teraz taku velku hlavu z rozmynslania co kupit co ma nesklame,lebo to nieje lacna zalezitost....
Já kolem tohoto obchodu jezdím každý den, takže já bych ho koupil tady
[ Link ] . Ale já chci na basy a kompa oddělené zesíky, proto pětikanál neřeším.

28.11.2009, 19:50 |
jajo.bb | Upraveno: 2009-11-28 19:51:26
no ja mam kamarata ktory ma vlastny obchod aj dielnu a on mi dava zlavy na veci,tak ja by som ho kupil unho... a ty mas ake konponenty v aute? inac tam je dobra cena co si poslal link..
Já teď nic. Všechno jsem vyndal, rozprodal a řeším, co zase nakoupit. Právě bych rád SWR, MS6a nebo Tempo6, ještě uvidíme.
no aj ja som rozmynslal este aj nad druhou variantou hudby a to by bola:
kompa DLS MS6A
zosik DLS X program X40D
woofer DLS MW10DP alebo daky iny...
no tak mozno by bola toto lepsia volba ako ALPINE..neviem
....ale mas dobry vkus...
[ Link ] pozri sa na tieto asi menia za MS6A kedze tie su na trhu strasne dlho
cawte chalani mozem sa spytat daco??? nerozumiem tejto veci tento woofer ma na pisane v parametroch POWER RANGE (RMS) 50W-300W ze co toto znamena??
nejspíš kolik by si do něj měl pouštět :) jelikož range je rozsah :)
neviem ako to mam chapat,ale asi tak ze uz hra aj od tych 50wattov...asi tak...