Navštíveno 2774x

Zdravým
Chcel by som sa spýtať aký zosík by vyhovoval pre stredobas MOREL SUPREMO 6 sw a či im vyhovuje genesis dual mono exstreme
Za odpovet vopred DAKUJEM

Myslím že tyto komponenty má v autě Milan z Prohifi.cz, zeptej se jeho. Já měl Elaty jak v pasivu tak v aktivu s Picolama, hnal sem to DLSRA40 (slabé) a pak Zenonem A-500 (to bylo príma a už je dokázal nakrmit). Se Supremo středobasem nemám zkušenosti, takže nevím co na něj.
Uz jsem odpovedel - nejlepe DMA + DMX, v "horsim" pripade DM + DMX.
A nebo kdyz je clovek fajnsmekr, tak P15 + DMX :-)

27.11.2009, 18:45 |
Leke Prosim vas,co jsou to za znacky zesiku?Strasne by me to zajimalo a rad bych se taky vzdelal :-D
Net mi nejak nedava odpoved :(
2 Leke: vse je od Genesis - kompletne rucni vyroba v Anglii. Mrkni sem, to Ti da urcitou predstavu:
[ Link ] DMA = Genesis Dual Mono Class A:
[ Link ] - cca do 20W rms bezi v A tride, pote prepne do Gcka. Jde o limitovanou serii 250 kusu pro cely svet
DMX = Genesis Dual Mono Extreme
[ Link ] DM = Genesis Dual Mono
[ Link ] P15 = Genesis Project 15
[ Link ] - tohle uz je masakr - nejlepsi co kdy Gordon vymyslel, lampovej zesik. Limitovana serie 100 kousku pro cely svet
Kdyby Te zajimalo neco dalsiho, tak mi kdyztak cvakni do maila :-)

27.11.2009, 21:21 |
Leke Wow,mnohokrat dekuju :)
Mail :-D

28.11.2009, 04:04 |
Leke Heh, Genesis P15 pry stoji cca 4000liber (x29=cca 120t czk) :-D
Ale porad lepsi nez Thesis Venti...ktere ma nekdo v crx 2x ze ano :D:D
Nabizi se mi otazka,zda-li jdou vysky Suprema pro P15 adekvatni? :)
Jako jestli by si Genesis nezaslouzil neco lepsiho?...moc lepsiho toho uz asi neni,co?
Ale jo. Třeba Brax Grafic PRO HT1.
2 Leke: neexistuje neco nejlepsiho - kazdy ma rad neco jineho a nekomu se nejvic muzou libit Piccola, jinemu zase treba Zka od MPcek (Micro Precision) :-)
U te P15ky jde ale i o neco jineho - kdyz prijdes a slozis na stul 120t, jeste to neznamena, ze si ho muzes koupit. Je to jako u DMA - vybiraji se lide, kteri jej dostanou - jde hlavne o soutezni auta nebo auta, ktera jsou hodne videt; a nebo pak vyjimky, kdy videj, ze je nekdo blazen a vazne ten zesik musi mit :-)
Kdyz to klapne, tak si tu P15ku pristi rok vyzkousim. Jde o to vymyslet to v aute tak, aby byl zachovan co nejvic seriovy vzhled, to mam rad :-)
Je tu este aj DA Esotar :P

Existuje nieco lepsie, Rainbow Ref 360, na Slovensku su v pasive jenej instalacii na MCI 602, lepsi zvuk v aute som nepocul. Sam som mal od Milana z prohifi Suprema 6 aj 3 Genesisy, osvedcena kombinacia.
Potom som pridal stredy a vymenil Genesis (2xDM mkIV + DMX) z 3x Zapco Comp Z600C2-SL a vobec nelutujem. Aktualne na stredobasoch alternuje Zapco Studio 500 so Z600C2-SL... Onedlho bude Z600-C2-SL limited.
Suprema su squele 2-pasmo, ale morel nespravil poriadny autohifistred, takze som siahol k AD.
A ked stred hra od 250Hz hore, nepotrebujem Stredobas s dietnym basom a krasnymi stredmi, tak som to vymenil za AD, teraz to kope aj bez basaka.

PS> Suprema 6 su vpravo
to ze mam na stole komponenty za neviemkolko, neznamena, ze to viem aj dobre nainstalovat,
ja mam install prednych repro drahsi (keby sa to spocitala praca + material) ako repro, tak to ma byt
PS> tie Zapca su r.v. 1996 a 1997
noclue : uz me fakt s touhle fotkou ser.s :D moc zavidim hlavne ty nalevo no .....