Navštíveno 2361x

Ahoj ,dneska mi poštou přišla alpine iva310 a hned jak jsem ji zapnul zarazilo mě tohle :pozadí je a monitoru celé ale ovládací menu je posunuté z části doleva mimo monitor ,viz. foto ,je to zozsekaný nebo je to jen záležitost nastavení????pokud někdo víte tak prosím poradťe ,atˇto případně můžu začít co nejdříve řešit s majitelem.... dík

případně mail nebo kontakt na někoho kdo by to dokázal spravit.........
nikdo nemá problémy s ivou?? třeba je to otázka nějaký kalibrace ,já fakt nevim......
do toho servisu sem psal ,dík
a kde jsi to koupil to je nova?jedna jedina byla spatna za dobu co se prodava ale todle jsem jeste nikdy nevidel
Nová neni ,starší ale jinak nevypadá dorubaná tak nevim
Ještě jeden dotaz ,má iva 310rb možnost změny posvětlení na zelené ?,určitě ne , ta krysa mi posílala fotky 310r¨s funkčnim monitorem ale přišla mi RB s touhle závadou ,co s nim tedˇ ??? Je to přes aukro ,mám na něj podat oznámení???
:-)))nesmeju se jen se divim jak muze byt nekdo tak blbej a nejet si to vyzkouset ono pro panacky je asi 160km hodne no komu neni radno tomu neni pomoci

28.11.2009, 05:09 |
macek Asi monitor v haji nevim. Jinak RB je modre podsviceni a R zeleny nebo cerveny
rekl bych ze frajer stebou vyjebal:-((((((
[ Link ] to je od tohohle frajera ?????????????? esli jo tak te omrdal

28.11.2009, 11:16 |
clown no jestli je to ta od Pinina, tak pak chapu, ze neodpovidal na maily, ze si pro ni prijedu hned :o)))
navic fotka odnekud z ebaye ..
tohle nebude vada LCD .., to bude nekde hloubs :o(
no jsem rad, ze jsem usetril 8000
nebo je jeste varianta ze je tam blbe nahrana tapeta tezko rict nenapsal jsi hraje nehraje atak prehrava dvd atak
Neměl sem jinou možnost ,auto kleklo ,budťo vlakem nebo pošta ,jinak bych si tam dojel.......
je to od pinina,já sem mu volal ,domluva by možná byla ,jinak mi poslal fotku na který je tahle ,je to sice strašná kvalita ale je vidět že menu je ok, jemu zřejmě šla
Taky si myslim že to neni vada lcd ,dývko přehrává normálně na celou obrazovku ,dotykovka funguje jak má ,tzn. že tlačítka jsou rozmístěná po celé lcd ale jejich zobrazení je posunuté mimo takže je lze stisknout kdyč člověk odhadne jejich pozici ,fakt se mi zdá že je to nějaký rozkalibrovaný ,něco jako se kalibrujou pda.......
jedine zavolej Ladana a je to .jinak resetovat a z jeste me nepadlo zkusit v menu dat puv.nastaveni
Ladan to dělá???? jinak já se snažil najít původní nastavení ale když je vidět jen polovina tlačítek je to těžký..... ,resetoval sem to několikrát, tedˇjsem studoval to fotku co na ní měla bejt tahle moje a je na ní taky ta malá ikonka fotˇáku dole v rohu ,to musí bejt taky stažený z ebay ,sakra já idiot!

28.11.2009, 15:43 |
pepe689 | Upraveno: 2009-11-28 15:48:56
hm bych to videl na vylet do Mostu zadny stezovani na aukro proste na hruby pytel hruba zaplata jeste je varianta sehnat DO a zkusit se dostat do menu pres DO

28.11.2009, 17:47 |
clown no ty woe :o( zlate veci z ebaye .., ted tam byla 310R (zelena) za cca 7500,- .. ale krasna. RB je mraky
proste klasicka ceska mala duse, okradat, lhat atd ..,
a jeste nevi, co si za to rict.

29.11.2009, 00:02 |
hoff Ty woe, to je lump. . . .jsem mel taky policino a i bych si do toho Mostu zajel. Ale nejak mam radii dost,proto jsem mel nizko strop . . . .nu a ted jako clown - usetril jsem :-P
:(.... to nasere.. ja si ted jen muzu oddychnout ze jsem to nevzal a jel sem si do BA pro 106ku....
hm taky mám ivu 310r mám ji tak pět let a jede bez nehod, teda trošku mi blbnou tlačítka na ovládáni ale to je uš trošku vychozené

30.11.2009, 21:47 |
clown georgeeino .. macek ma panel, viz annonce :o)

01.12.2009, 00:23 |
macek jj jeden panylek mam navic:-)))))

01.12.2009, 09:18 |
Diner Mj. aukro ma pro takovyhle pripady(zaplatis, on nedoda, nebo doda zmetek) tzv. Program ochrany kupujících. Podas trestni oznameni, kopii a vyjadreni policie vcetne potvrzeni o platbe a jejich formulare jim posles a oni ti poslou zpatky penize na ucet. S provinilcem uz si poradi oni;-)