Navštíveno 1874x

cawte chalani,chcem si kupit novy zosilnovac do auta,mam vybrate uz dva kusky,len sa neviem medzi nimi rozhodnut,su to od alpine oba...tak co by ste mi poradili,digital ci analog? co by lolo lepsie?
1.MRP-F600 tento je analogovy a 4kanal...
2.PDX 5 tento je digitalny a 5kanal
podle toho na co? jestli jedeš spíš na kvalitu a nezáleží až tak na výkonech tak bych volil analog
no chcel by som viacej uz kvalitu,len zosikom budem napajat repro ktore maju vykon 50RMS a woofer ktory ma 300RMS,tak oby dva vykonovo dobre stacia...
2 jajo.bb: a co treba tohle?
[ Link ] a nebo slabsi bracha:
[ Link ] - ale vykony jsou vyssi nez je udavano. Vim, ze silnejsi varianta ma namereno 4x132, takze u slabsi pocitam cca 4x70 W rms.
- kvalitativne je to nekde jinde.
Pokud bych mel vybirat z tech co jsi zde vypsal, radeji bych volil MRP

28.11.2009, 13:38 |
Boďa Milane, to maj ty zesy účinnost 120% ne? :-)
Hele nemáš tam trochu překlep u 2k - pojistky?
[ Link ]
dakujem za ponuky,len ja teraz skladam celu hudbu od jednej znacky cize ALPINE uz mam doma kompa aj woofer je to S-kova rada...uz len potrebujem zosik,takze daky z tychto dvoch...
este sa mozem spytat,takze analogovy ma kvalitnejsi zvuk ako digital?ale nensiu ucinost vykonu...
asi tak ale jestli je to jen u nějaké obyč sestavy tak bych neřešil kvalitnější zvuk protože ho ty sám nepoznáš a šel bych do digitalu (menší odběr, slabší kabely atd) ale jestli to máš na aktiv a dobrou sestavu tak jak jsem původně psal raděj analog
podla teba tieto alpine SPS-171A niesu kvalitne? a tento alpine SWS-1023D nieje kvalitny?
Jajo - co je pre teba kvalita? To ze je nieco alpina neznamena ze je to brutus SQ, treba si uvedomit ze kvalita je v cene, cize v danej cene co si to kupil su to kvalitne repra, ale samozrejem ze sa to nevyrovna nejakemu Morelu Supremo, alebo Focal Be ;)
Preco to musi byt alpine? pokial xces kvalitku, tak by som si kukol napriklad zosiky DLS RA serie ...
cawes tommy no ano chapem ze to nieje kvalita SQ,ale urcite to niesu dake zaklady,nie?
Pozri, SPS sa uz nevyrabaju a u Alpine to boli zaklady, urcite su aj lepsie repraky ...
a ja ze E-cka boli zaklady...dakedy
chlapci mam riadnu dilemu sa rozhodnut medzi nimi a este sa pridalo to ze mam na ne zlavu 35%,tak to uz neviem co lebo oba vychazaju za dobre peniaze,....
no len skoda ze je je 5kanal a ja budem vyuzivat len jedny kompa a woofer,takze treti a stvrty kanal bude volny,ale zase dobra moznost do buducnosti...
no a kamos mi este na vrhol ze by sme to zapojili osobitne vysky a stredobas,len by sme urobili vyhybky na vysky a stredobasy podla tychto co mam...co ty nato??
a uštříš za kabeláž jelikož digital má nižší odběr
no kabelaz mam teraz 10mm a chcem na jar davat hrubsiu ale este prestne neviem aku...
klidně dej 25-35 když bude ten digital... ale raděj 35 pro případný tus
oki tak take hrube dam.......dakujem
mám rádio se 6V výstupama a zesík má max 5V vstupní napětí, můžu to na sebe bez obav zapojit?:o)
Boďa: u profile 2 ultra je 1x40A a ten výkon tam podle mě je, náhodou mám jeden v autě :-)
Vůbce bych se nebál digitálu a už vůbec ne z GB - viz např. věhlasná firma lyngdorf pro High End aplikace ve třídě D.
Do auta bych právě do D šel, protože to usnadní instalaci, odpadají nároky na chlazení, slabší vodiče, atd atd atd.
no tak digital..hmm....
no toto PDXko ma vraj v nemeckom teste hodnotenie 1,2,takze velmi dobre...len doplaca na svoju cenu...