Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Propojení ISO ->repro

o Navštíveno 1823x o
o 29.11.2009, 10:36 | MTX77
Ahoj všem,
pánové, mám asi trapnou otázku, přesto jsem na ni nikde nenašel odpověď. Byl bych rád kdyby mi někdo z vás pomohl.
Takže - koupil jsem nové komponentní repro do předních dveří. U autorádia mám pochopitelně ISO konektor. Když jsem doma "nasucho" zkoušel zapojení vyrojili se otázky na které neznám odpověď.
1) Když tu píšete o průřezu kabelu (budu mít předek jen na rádio) stačí originální kabeláž k repru?(resp.pokud ne, jak ji nahradit když jsou na kabeláži zalité frekvenční měniče?
2) Originál kabeláž je poměrně krátká - jak ji nelépe prodloužit? Pájením a kabelem stejného průřezu?
3)Jak přichytit kabel od repro k ISO konektoru - pomocí fastonu(který nemám - nebyl v sadě) nebo ISO konektor "vyřadit" a napojit kabely rovnou na kabely vedoucí z autorádia?

Díky moc za odpovědi,

Milda

o 29.11.2009, 10:45 | clown
1. ano staci

2. ano stejnym, pripadne silnejsim .. pozor na konektory, byvaji nejslabsim mistem .. teda pokud to nedela nekdo levej jako ja :o))

3. pokud neni iso a origo kabelaz v aute neni taky pres iso, tak bych bud koupil ISO na repro sroubovaci .. :o) preci jen meni repra a zacit pak rezanim kabelaze, neni zabava :o)
o 29.11.2009, 10:57 | MTX77
To clown:
Díky za odpovědi - 1+2 je jasný :)
K 3ce. V autě je originál kabeláž - ale stejně půjde pryč. K autorádiu mám kabeláž s ISO konektorem. Ale nevím, jestli kabeláž k repru kterou musím prodloužit, musím osadit fastonem a ten pak napojit do ISO konektoru, nebo jestli odstřihnout dráty vedoucí z rádia před ISO konektorem a na ně napájet napřímo kabeláž vedoucí k repro...

Díky za doplnění info :)
M.
o 29.11.2009, 12:32 | clown
zkusenost z minuleho tydne ..
2x octa II vykradena ..

1. prechodka MOST origo > ISO > ISO na radio ..
vykradneno, palubka bez poskozeni, rozpojeno ISO,
skoda 3000 + 3000 sklo + radio

2. prechodka MOST na ISO > natvrdo do radia, napajeno .. , poskozena palubka od noze, klesti, ci co to bylo .., skoda palubka + okno + radio .., odpaleno neco v palubce.

osobne jsem rad, ze mam pod radiem po vytazeni videt ISO od HF sady, ne jen dlouhou kabelaz :o)
o 30.11.2009, 07:50 | MTX77
Sorry, ale nějak jsem nepochopil jak to souvisí s mým posledním příspěvkem...
Můžete mi někdo odpovědět na můj 3tí dotaz?
Díky všem
M.
o 30.11.2009, 21:43 | clown
iso bych ponechal, letoval bych az za
o 30.11.2009, 21:59 | rover (WoodTech)
Pokud bys chtěl můžu ti stím pomoct sem taky z brna. Kdyžtak se ozvy :-)
o 01.12.2009, 08:15 | MTX77
To Rover:
Díky moc za nabídku :) Můžeš mi napsat mailem tel.spojení na tebe? Večer bych ti zavolal a pokecali bychom co a jak. Mail: milan77@centrum.cz
o 01.12.2009, 16:13 | rover (WoodTech)
Máš to tam
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3303 sekund.