Zdravím.
Mám problém s autobaterií, kupoval jsem novou, protože ta stará byla v háji (myslel jsem si, že byla v háji, protože po dvou dnech, kdy auto stálo nešlo nastartovat, musel jsem přes kabely, druhý den opět to samé, byla tam 48ka). Kupoval jsem si novou autobaterii o dost silnější než ta, která tam byla - Varta Blue Dynamic 60Ah, samoúdržbová, s autem jezdím tak každý druhý den. Dnes jsme byli mít auto, leštili ho na zahradě a přitom nám asi cca. 3 hodiny hrálo rádio (pioneer, tak na 70% výkonu, repro máme v autě základní) při vypnutém motoru. Pak jsme chtěli odjet, ale nešlo nastartovat, vůbec, ani se to nechytlo, jen to cvakalo, po chvíli už přestalo hrát i rádio a když jsem zkusil zapnout světla, tak se rádio zaseklo. Kde může být problém? Tím, že jsem hrál tak dlouho bez zapnutého motoru, nebo je něco špatně v regulaci baterie? Nebo dokonce nová baterie v háji? Je možné že baterku vybíjí uplně něco jiného? Rozjel jsem to na lano a autobaterii dobil, tak nevím, zda je baterka v háji..
Moc Děkuji za reakce..
Vem multimetr, odpoj +, mezi svorku baterie a svorku kabelu dej merak, Vypni vse , zhasni svetla atd.... a koukej jestli tam bude nejakej odber (mer prod)