Navštíveno 2181x

Zdravim všechny milovníky aut.. Nebudu chodit kolem horké kaše a hned řeknu co mám na srdci. Ve světě tuningu jsem naprostý noob, vše co vím je pouze načtené z různých článků, ovšem v reálu nemám ani tu nejmenší zkušenost.. Jsem vlastníkem Škody Octavie II (rv 2004). Již delší dobu si šetřím peníze na nějaký pořádný audio systém, ale potřeboval bych s něčím poradit. V autě mám originální rádio od škodovky a to Stream. Do auta bych si chtěl pořídit repráky do předních dveří, do zadních dveří a subwoofer do kufru. Zde jsou otázky, na které marně hledám odpovedi a doufám, že mi pomůžete: 1) Je možné zapojit všechny reproduktory do rádia Stream? Pokud ne, jaké rádio byste mi doporučili? 2) Ja za potřebí zesilovač, nebo mohu zapojit všechny repráky včetně subwooferu do rádia? 3) Jsou mdf redukce pro Octavii I stejný jako pro Octávii II a nevíte někdo jestli se dělají i mdf redukce pro zadní dveře (na internetu nemohu nikde nalázt)??

30.11.2009, 21:23 |
Leke Ahoj,
1)Kolik mas penez?
OEM radio je naprd kup nejake,ktere ti bude vybavenim vyhovovat (USB,vystupy,moznosti nastaveni,...)
2) Na zadni repro se vyprdni a radeji si priplat ze ty predni.
Podle toho,kolik budes chtit investovat se uvidi,jestli by sel poridit zesik i na predni.Pokud ne,pozenou se internim zesikem v radiu.
Pro sunflóver :D urcite zes potreba bude.
Prvni se poohlidni po solidnim radiu...je to zaklad...hlavne nekupuj tesco shity-levne Sony a ja nevim co jeste :-D

30.11.2009, 21:23 |
Augi Pokud to myslíš vážně, tak mi napiš na ICQ. Myslím, že můžu poradit.
[ Link ] [ Link ]
kamarád si nedávno také pořizoval audio systém do své kokty tak jestli máš zájem tak se ozvi :) kontakty pod nickem
jojo Augiho kontaktuj ten ví o octě svoje..
Na OEM radio das 4 repra a radio nema vystup na zesilovac. Takze bud das 4x repro a nebo jen predni repra a zadni pouzijes na SW pres Hi/Low adapter.
MDF redukce jsou na O2 jiny nez na O1:
MDF pro O1:
[ Link ] MDF pro O2:
[ Link ] MDF pro O2 (zadni):
[ Link ] Osobne bych OEM radio vymenil. Kdyztak napis na icq nebo mail a sepisu ti co vse je potreba pro vymenu radia dokoupit a muzem probrat i ty repra.