Navštíveno 1979x

Dnes ráno jsem trochu více zesílil radio(více) a najednou v něm luplo a nic.Mám kompa hnaný přes zesík opus 2 a kompa jsou dls iridium.vejšky jdou obě,jen středobas jen jeden....
neví někdo kde je chyba?
vyndej, promer civky a koukni jestly mas magnet :D me jednou taakhle luplo v tesla bedne a magnet lezel na podlaze bedny :D Jinak zkountroluj vyhybku pokud je pasiv.Pokud aktiv zkontroluj zesik
mám pasiv a magnet tam snad je(zesik není ani na polovičním výkonu)tak snad myslím že se neodpálily.Hlavně by aspon chrčel,,nebo ne?Jak skontroluji vyhybku?Jsem amater :-D
normal se jenom koukny na kondiky zda nejsou vyboulene nebo praskle, vytekle,očouzene....
ok,,,kdyby ještě někoho něco napadlo dejte mi prosím vědět.Tapce budu sundavat asi až zítra...
ludo551 diks za radu
tak zrada ve vyhybce asi není,,,,tapec jsem sundal a po zapojení jiného repra vše hrálo :-( Tak nevím čím bych ho měl odpálit,,nebo jak k tomu došlo.
tak se mi stala stejná věc,akorát sem zapnul radio,lup a nehraje středobas a druhy drnčí :-( volume 0 zesik je nový jako kompa.signály a kabely sou v husích krkách aby se nepoškodily no nevim kde je chyba.Asi tím že nemám kapasitejšr:-(