Navštíveno 1755x

zdravim. zajímalo by mě, jestli jsou 2ch. zesíky stabilní do 2Ohmů v můstku. např.
[ Link ] u většiny to není psáno, tak nevím. díky
nejsou .... jen testem zjistíš který to dokáže :)
díky. test myslíš jako ho zapojit na 2Ohmy do můstku a bud bude hrát nebo se zku....?
co by se mohlo dít kdyby náhodou nebyl stabilní? u toho svého sem našel test že asi je
[ Link ] zajímalo mě to spíše všeobecně, díky.
třeba jsem zkoušel zetko 2200 a taky mi hrálo v můstku na 2 ohmy..
vseobecne plati ze kdyz je stabilni do jednoho ohmu na kanal tak jsou stabilni do dvou na mustku... nicmene pokud neni tak bych moc nedoporucoval...
mám ted sw na 2Ohmech, tak snad to bude oukej, nerad bych měnil jedno nebo druhý
i pokud neni tak zesik stabyl trebas do 1ohm jede na 0,25 bez proiblemu 2kanal stabyl do 4 zapojenej do 1ohm taky jede uz pul roku proc
odpor neboli impedance v bedne vzdy stoupa v zatezy smerem nahoru nekdy to skuste zmerit co se tam deje
dulezite dobre napajeni nebejt magor a hnet to dat naplno a pak to zesik musi zvladnout §
AKO VYNZEK, ..........neni to nerealne, nikdy nebudes mat taky odpor ako na terminaloch repraku, staci jeden multimeter a zmerat to na kabloch pri roziku, este aj v bedni ti stupne, ako bolo spomenute. Len opatrne s hlasitostou, neze to hned das na plne gule, ked to nebude zvladat a budes opatrny, tak by sa ti mala len zasvietit cervena dioda
díky za rady, beru na vědomí vaše slova.
"odpor neboli impedance" ? vinzek měl by sis ujasnit některý věci, odpor a impedance není to samý..
Vencaf jakej je v tom rozdil jednotka pro oboji je ohm ne
vinzek jj je ohm ale jsou to rozdílné pojmy :)
jo odpor dratu jsou 4ohmy a impedance civky sou 4ohmy