Navštíveno 2551x

Jakou baterii by jste mi doporucili.Chci dat jeste jednu do kufru.Ale nevyznam se v tom a potreboval bych poradit.A k tomu jeste dobijeci rele.Mam zesilovac dragster 4110.Auto passat 19 tdi.2003 r.v.Dekuji za kazdou radu.Cenove tak do 6000kc.
napiš co máš za komponenty, kvuli výkonu/odběru, potom ti budem moc poradit.
Tak radio sony cdx-f5700,kompa rainbow deluxe,sw magnat ad 300,zasik dragster 4110.
na tvoji muziku postačí:
[ Link ] a relátko na připojení druhé (nezapomeň ještě na kabel, aspoň 35qmm):
[ Link ] neodpustim si poznámku, že honit 4kanálem sub, neni zrovna košér.
Tak je mi jasne ze na tohle jsou monobloky.Ale nejsem jediny kdo to taky tak ma.Dekuji za radu.Ted jsem uz chytrejsi.A to relatko se umistuje prosim te kde??At pak neco nezmrvim. :)
dáš ho na + kabel mezi ty dvě baterie. na samotnym relátku máš schema zapojení, ale je to nějak takhle: připojíš na jeden konektor první část + kabelu a na druhý konektor, zbývající část + kabelu. od remote, nebo ad spínaných + (záleží na tobě jak chceš- kdy se má sepnout druhá baterie)povedeš kablik na kontakt, a na čtvrtym kontaktu je kostra. doporučuji obě baterie propjit taky i - kabelem.
jinak tohle ber jako teorii(dedukci), dvě baterie jsem "na ostro" nezapojoval.

02.12.2009, 20:23 |
Leke
Ok diky moc.Super!Moc dekuji za rady. :)
leke: jenže pišta nevěděl co potřebuje.
btw, kdysi tu byl odkaz na pěkný článek právě o použití více baterií v offroadu.
ja jsem potreboval vedet co a jak.Ted uz vim co a zapojeni mi pomuze biturb.Bydli kousek tak se s nim domluvim.Tak zatim diky moc.Mejte se.
koukam mi vypadlo: ...potřebuje vědět ;)
tak to je to nejlepší co udělat můžeš. z osobka získáš nejvíc zkušeností :)

02.12.2009, 20:42 |
Leke jj,nemas zac ;-)
Bladzej:nebylo to nahodou neco takoveho?
Kdyztak poslouzi i pro ostatni...
[ Link ]

02.12.2009, 20:43 |
DaveX Nejsou 2 baterie zbytečné na takovou sestavu?
jj to je prěsně ono, sem to hledal, tady, ale nemohl najít :))
Tak jsem se docetl ze maji byt baterie o stejnem vykonu.Ja tam mam 70 ku tak to budu potrebovat potom taky.Jinak je to dobry clanek.Mozna je to zbytecne na takovou sestavu.ale chci vzdycky nastartovat.a startuj diesla s vybitou baterkou.A chi se spolehnout na to ze kdyz budu mit vyply motor a budu hrat ze vzdycky odjedu.To se zda ale ten zesak papa pekne.

02.12.2009, 21:42 |
DaveX No já bych radši než baterku za 6000 koupil hifivěž :) Bys nevěřil co se dá koupit za 6000. Koupíš k tomu dobíjecí baterky a máš to :)) Ale když chceš někde venku hrát s autem, tak potom 2 baterky ok.

02.12.2009, 22:16 |
Leke Jeste dotaz:
Jak dlouho by se mela teoreticky nabijet uplne vybita treba ta 65Ah baterka s 70A altikem na volnobeh?-tzn. pri cca 650ot./min
A jak to pak poznam,podle napeti na svorkach asi ne co?
Mam tu PowerCell 4000 nebo PowerCell 3000 ktere budou pro tvuj ucel idealni

03.12.2009, 15:24 |
macek mam ve svojim Pasikovi vepredu nakou obyc baterku a vzadu PowerCell 4000 rele tam neman a zadnej problema a to bez motoru hraju hodne a jeste se mi nestalo ze bych to nenatocil
pista tdi: měl jsem v A3 TDi vepředu Exide Extreme 77Ah, vzadu připojenýho Stingera SPV 35 bez relátka, auto jezdilo jen pár víkendů během půl roka a nic se nevybíjelo, táhnul jsem na tom 4 zesy na full active - 2kW, baterka je skoro nová, kdyby jsi chtěl, mám jí na prodej, je skladná a lehká, což je super
[ Link ] nechám jí za 2800Kč
[ Link ] je v záruce, pokud bych nenašel záručák, dám záruku já
Tak uz jsem sehnal super baterku.Diky za nabidky.Spis da se rict ze baterka prisla za mnou.A za super prachy.A je skoro nova.
[ Link ]