Navštíveno 1623x

Ahoj, potřeboval bych jenom drobnou radu. Jakej bych měl zvolit průmer reproduktorovýho kabelu k reprakum morel dotech ov. zapojen v pasivu na zesáku..? Někdo mi doporučoval prům. 1 - 1,5 mm kablíku (že tam prej nejsou ztráty), někdo zase 2 - 3 mm, tak já nevim, prosím o radu, díky. Prostě nějak nevim :-)
Záleží na výkonu a vzdálenosti. Hlavně najdi něco s rozumnou konstrukcí ( hlavně ne " dvoulinku " ).
Měl by stačit např. Neotech Sound Stream 2x2.
Neotech SS 2x3 mm, uz mysliet aj na TUS :)
taky bych dal Neotech 2x3 - jistota a hodne kvalitni kabel za dobry penize:
[ Link ]
sorry za OT, nema niekto skusenosti s tymto kablom?
[ Link ]
taky tak mam i na vyskach 2x3 neotech
Díky všem za info..:-)
A co třeba tam dát ten Alfatec L 65 (tj. 1,5)??? To by taky šlo ne? Není to klasická dvoulinka...

04.12.2009, 11:26 |
luda551 | Upraveno: 2009-12-04 11:28:23
nevím já mám sice TEMPA 6 + tento
[ Link ] a pohoda nějaký extra zvukovej rozdíl sem nepoznal :-(
může mi někdo prosím vysvětlit jaký je rozdím medzí ,,dvoulinkou" a tím neotechcemn krom vzhledu a PVC izolace?
jedine co me napada je že díky twistrování se lepe protahne otvory,zabere mene mista...

04.12.2009, 13:13 |
Leke Tak hlavne jde o to,ze klasicka dvoulinka se chova jako perfektni antena
danspring: skor by som povedal, ze to zavisi od zosiku a dlzky kabla, ake repro na to zavesis je uplne jedno. Pod 2x2mm2 by som ani nepozeral, to uz nie je rozumny kabel ani na vysky.
luda551: twist(R)ovani meni zakladne parametre kablu, ako kapacitu a spol. Niekedy to zvuku prospeje. JA davam len pletene, nie twistovane vodice Kimber, XLO
aha tak to pak jo:-) díky hoši,aspon sem se necemu přiučil :)