Navštíveno 2111x

Zdravim, poraďte pls jaké repro koupit k rádiu LG LAC6900RN, jedná se o montáž na přední desku místo továrních reproduktorů. (koaxály Alpine SXE-1325S nebo TEC XP5X ) - jiné repra zatím v autě nejsou. Popřípadě napište jiné repro kolem cca 1500Kč. THX
budeš je pohánět zesikem, nebo pouze na rádiu? dále do jakýho auta půjdou, kvůli montážní hloubce a velikosti.
Bladzej, píše k rádiu :) ... máš vytlumené dveře?
mid: nepsal hnané rádiem, ale že je bude dávat do palubky, jesli jsem dobře dedukoval z přední desky :))
zatim bez zesiku, velikost 130mm, dveře nevytlumený ale podle toho co radíte možná vytlumim :-)
určitě vytlum, potom repro hraje úplně jinak než bez tlumení.. také jsem byl na začátku nemoci překvapený
jak píše mid. vytlum, to tě vyjde cca na 2litry komplet obě přední dveře a potom nějaké repro.

04.12.2009, 20:03 |
Bladzej | Upraveno: 2009-12-04 20:03:54
jinak pokud chceš teď hned repro za 15stovek, tak toto nemusí být špatné
[ Link ] ě jsem neslyšel), ale četl jsem chválu teda na jejich vyšší třídu:
[ Link ]
ok, jen ještě kámoš mi radí taky koupit repra (
[ Link ] ), víte o nich něco??
icq řadu spíš na zesík ale řada GFQ
[ Link ] je paráda jak na zesík tak na rádio... jinak asi se vyplatí aby sis našetřil víc aby i si měl na čem později stavět... takže vytlum, kabely a potom repra
vondris: magnat neber.. je to bláto
já mám kicx ICQ , sice 16cm , ale hraje to slušně ( z vytlumenýma dveřama )
kasli na koaxiali kup radsej kompa 16tky alebo ak tak aspon 13tky... to budes mat ovela lepsie,vytml dvera potom daky zosik.atd...
MIDNITE:to si ako myslel ze cely magnat je na hovno??
midnite:ja mam magnaty aj som vela pocul hrat magnatou vela ale hrali celkom dobre nie ziadne blato..
no já taky :) jinak bych to netvrdil, sám jsem začínal na magnEtééééch :D
aj ja,ale menim uz na alpine...a bohvie kde skoncim.....:-)
máme nyní výprodejovou akci na Crunch GTR 5.2Ci.. dovolím si říct, že z tu uvedených v cenové kategorii do 1500 budou určitě nejlepší. Hedvábné výšky, na výhybkce možnost nastavení fáze výškových reproduktorů, možnost nastavení fáze výškových reproduktorů atd. Na rádiu hrají hodně dobře. Více informací o nich nalezneš u mě na webu
[ Link ] Nyní ve výprodeji jen za 1490,-Kč
mám jejich brášku ve velikosti 165mm(myslim ty crunche) a hrajou paradne. Pred tim sem mel na tom samym zesiku kicx icq 6.2 a tyhle crunche hrajou o dost lepe.
midi ne blato ale hovno :D