Navštíveno 2429x

co konkrétně považujete jako absolutní vrchol a špičku v autohifi, nej autoradio, repro, sw, zesilovače ......
čekal bych Shark, vítěze testu. ale vážně, zajímalo by mě to. a nakolik by pak asi vyšla taková instalace do auta.
to je otazka ako ci je sex lepsi po stojacky alebo v posteli, hm?:D
myslim si ze ani jedna vec neni najlepsia, vsetko ma svoje pre a proti, keby si chcel porovnat konkretne komponenty, tak je to uz o inom

05.12.2009, 16:01 |
koren absolutni vrchol ve smyslu jednoho hu nebo zesu neni-existuje par kandidatu a zalezi na vkusu kazdeho soudruha. stejne jako instalace neni jen souctem toho co nahazes do auta...
ale k veci, z hu treba: top od sound monitor(si nevzpomenu na typ-je to dvoukomponent 2xdin), pio dex, sony xes(jak novy tak stary), z oldschoolu treba cla acds nebo eclispe ddl, z jednodinu napriklad denon z1. ale nejlepsi je samozrejme f1*joke*
zesiky: libi se mi treba butler nebo tru, a mam rad ama stereo:-)
je mi jasný že nejde říct, tohle je nejlepší. proto sem psal co vy považujete za nej.
Jen takové přirovnání... Zjišťoval jsem ceny plnící linky na TetraPak... to je stejný jako u auta... Některý jsou lepší, některý horší, některý podobný... A většinou je to k dokonalosti směsice různých komponentů :)
takže jako koren

06.12.2009, 12:22 |
Escudo | Upraveno: 2009-12-06 12:23:25
pro mě je zatim srdcovka McIntosh -co se zesů týče, u HU mě nejvíc překvapil Cla 928/938, za minimální peníze dneska maximum muziky. Kompa težko říct , tam si netroufnu moc ukázat, snad jen výšky Dego Master 2000T

06.12.2009, 12:40 |
koren Escudo: jj, pokud se nepletu tak 928 ma stale nejlepsi hodnoceni za zvuk (shodny s f1)
ja mam na predaj tento kus!! Ten patri do triedy High end a je to 6 kanal..Dalej by som odporucil od Morel najvyssiu triedu (supremo) su ozaj skvele,ale to k nim chce iny zosik..aspon Genesis dual mono extreme. ale na vysky a subik je ten McIntosh dobry.Tak ak chces sa ozvy morelos@azet.sk cafte.