Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Top Hi-End

o Navštíveno 2429x o
o 05.12.2009, 15:20 | Dexter
co konkrétně považujete jako absolutní vrchol a špičku v autohifi, nej autoradio, repro, sw, zesilovače ......

o 05.12.2009, 15:22 | party_boy
sencor
o 05.12.2009, 15:27 | Dexter
čekal bych Shark, vítěze testu. ale vážně, zajímalo by mě to. a nakolik by pak asi vyšla taková instalace do auta.
o 05.12.2009, 15:55 | db-marek
to je otazka ako ci je sex lepsi po stojacky alebo v posteli, hm?:D
myslim si ze ani jedna vec neni najlepsia, vsetko ma svoje pre a proti, keby si chcel porovnat konkretne komponenty, tak je to uz o inom
o 05.12.2009, 16:01 | koren
absolutni vrchol ve smyslu jednoho hu nebo zesu neni-existuje par kandidatu a zalezi na vkusu kazdeho soudruha. stejne jako instalace neni jen souctem toho co nahazes do auta...

ale k veci, z hu treba: top od sound monitor(si nevzpomenu na typ-je to dvoukomponent 2xdin), pio dex, sony xes(jak novy tak stary), z oldschoolu treba cla acds nebo eclispe ddl, z jednodinu napriklad denon z1. ale nejlepsi je samozrejme f1*joke*

zesiky: libi se mi treba butler nebo tru, a mam rad ama stereo:-)
o 05.12.2009, 16:08 | Dexter
je mi jasný že nejde říct, tohle je nejlepší. proto sem psal co vy považujete za nej.
o 05.12.2009, 16:09 | mr.brain
Jen takové přirovnání... Zjišťoval jsem ceny plnící linky na TetraPak... to je stejný jako u auta... Některý jsou lepší, některý horší, některý podobný... A většinou je to k dokonalosti směsice různých komponentů :)

takže jako koren
o 06.12.2009, 12:22 | Escudo | Upraveno: 2009-12-06 12:23:25
pro mě je zatim srdcovka McIntosh -co se zesů týče, u HU mě nejvíc překvapil Cla 928/938, za minimální peníze dneska maximum muziky. Kompa težko říct , tam si netroufnu moc ukázat, snad jen výšky Dego Master 2000T
o 06.12.2009, 12:40 | koren
Escudo: jj, pokud se nepletu tak 928 ma stale nejlepsi hodnoceni za zvuk (shodny s f1)
o 11.12.2009, 22:07 | morelos
ja mam na predaj tento kus!! Ten patri do triedy High end a je to 6 kanal..Dalej by som odporucil od Morel najvyssiu triedu (supremo) su ozaj skvele,ale to k nim chce iny zosik..aspon Genesis dual mono extreme. ale na vysky a subik je ten McIntosh dobry.Tak ak chces sa ozvy morelos@azet.sk cafte.

foto k příspěvku  od morelos

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.