Navštíveno 1715x

Ahoj,
mam Focuse 2007 a chci si koupit nejake kompa a vymenit ty stavajici. Mam nejake tipy ale znacek na trhu je hodne, klidne nejake doporucte z vlastni zkusenosti. Uvazuji o techto:
Pioneer TS-E170CI
DSL MS6
Hertz HSK 1600
Co si o tom myslite?
Zatim to bdue zapojene na radio, ale casem pribude i zesak a nejaky maly subwoofer pod sedadlo.
Dekuji za rady.
cawes no prvom rade si vytml a uzavry dvere,a osad repro v MDF medzikruziach,a dobru kabelaz,toto je velmi dolezite a potom repro,no z tychto troch si co si na pisal si zober tie DLS to su velmi dobre repro ma ma ich uz vela ludi a nic zle som na ne nepocul,aj ja by som si ich kupil,len ja uz mam ine kupene
No lakaji me vice ty Pioneer TS-E170Ci, protoze jsem cetl v casaku test a dopadli tam dost dobre no. Ale zase ty DSL MS6 bych sehnal levneji,tak nevim. S tim tlumenim samozrejme taky pocitam,ale neni to levna vec,vsechno postupne :-). Jinak dik za radu.
Nejake dalsi rady prosim?
HSK 1600, super
MS6 taktéž sqělé, v obojím případě potřebuješ kvalitní zesilovač, na rádio nesmysl.
Pio s nimi neporovnám, protože neznám, každopádně jak hertz, tak dls budou lepší.
masterT: postupně? tak snad první tlumení ne? :)
1. nech origo repro a vytlum/uzavři dveře!
2. kup pořadny kabely(repro,RCA) + nech udělat mdf podložky
3.vyběr repro + zesiku
4. instalace
jinak na Pio a casaky zapomen,vse je zaplacene....
mezi temito bych volil asi HSK1600...ale vybral bych asi jinak
masterT to co pisou v casaku zas tak neber vazne.Podle toho bych se urcite neridil.Ty DLS hrajou bez zesilovace o hovne ale pak jsem je zapojil na DLS A3 no tak to bylo jine kafe.
luda551: a jake bys teda volil ty repra?
morel ,audio development, Audio system
sel bych i do toho
[ Link ] pokud je nebudes zapojovat na zesilovac.Slysel jsem a muzu je jen doporucit nevim ale jak hrajou na zesilovaci??
jj jako Door.. jsou dobré jak na zesík tak na rádio