Navštíveno 1953x

1) JBL W12 GTi MKII
nebo
2) ROCKFORD FOSGATE POWER T112D4
chtěl bych od Vás slyšet co by jste volili a proč.
Co bude víc tlačit? teĎ jsem měl Alpine Rkový řady a tam mi chyběl tlak...
JBL sem neslysel.
na RF sem elergicekej...
bejt tebou zkusim AUDIO SYSTEM KRYPTON 12 BR kvalita a tlaku dostatek:-) jen pořadne nakrmit
bohužel mám na výběr jen pouze z těchto dvou...
PS: nabídkám se nebráním, ale cena do 5500,-
kontaktuj
[ Link ] mozna jeste ma nedavno byl v inzerci
díky za odkaz, ale já sháním pouze samostatný subwoofer a 12". :) a nejradši bch chtěl vybrat z těch mnou uvedených a taky na ně slyšet názory:)
jednoduchy ne woofer necha bednu strelis za 1500,- a za 3ku nic lepsiho nekoupis a jeste pri prodeji vydelas :D no nic nebudu te přemlouvat ale chtelo by to taky zkusit neco lepsiho .... prozrad co mas za krmeni
to Vencaf: myslíš, že bude i dost tlačit? víc než Alpine?
záleží jakou bude mít ozvučnici a jakej bude zesilovač..
no zesík bude Rainbow iPaul DM2000 a ozvučnice bude uzavřená s přesným objemem vytvořeným na tohoto RF:) (původně tam byl tento RF:) ale neslyšel jsem ho v tom:)
no jestli chceš víc tlaku tak budeš muset udělat BR ozvučnici, v uzavřence to tolik nezatlačí...
jj :) a proč za Tebe určitě RF?

07.12.2009, 11:48 |
Replayman007 | Upraveno: 2009-12-07 11:49:14
takže výběr se mi rozšířil:)
1) JBL W12 GTi MKII
nebo
2) ROCKFORD FOSGATE POWER T112D4
nebo
3) DLS Nobelium 12
už jsem měl pár subů i zesíků RF (a některý mám dodnes,ve skříni čekaj,až zase přijde jejich čas :D) a vždycky jsem byl spokojenej, třeba kompa mi moc neseděly,ale zesilovače a suby od RF stále považuju za jedny z nejlepších
Jestli vážně tlak tak v této ceně mě napadl Sonic..
[ Link ]
DLS Nobelium 12 a nebo ti mohu prodat DLS MW12D 16mesicu zaruka ma i bednu za 5000kc je tvoje muzu rict ze i dostatecne zatlaci.
[ Link ]
Sonic je jen tlak a to nechci.
Díky za nabídku toho DLS, ale chci jeden z těch tří:)))
Tak nevahej a ber DLS Nobelium 12
vidím to takhle:) 100lidí 100 názorů:)
jak bude hrát to DLS? to je spíš SQ něco jako Alpine Rkový řady ne? chci aby to tlačilo víc jak ta Alpine
100lidí 100 názorů tohle posloucham porad od segry:o)Nejlepsi je proste koupit nebo slyset a sam reknes jo nebo ne.Ptat se na forum co je lepsi a co ne je blbost kazdy ma jine naroky a taky kazdej woofr hraje uplne jinak v danem aute.Proste pi..."o)