Navštíveno 2209x

07.12.2009, 20:48 |
hoff dostaly se mě do rukou tyhle dva 20cm woofříky. Ikdyž je koš plechový, nebude to žádnej shit a chtěl bych je využít - postavit malou skladnou BR(basreflexovou) bedničku.
Má prosím někdo zkušenost jaký objem by mohl vyhovovat a jaký nátrubek použít? Nejlépe pokud bude společný objem pro oba sw. Napadá mě že by to mohly být freeair basáky z nějaké 2pásmové nebo 3pásmové sestavy toho času hitem montovaným do plata. Díky za každý postřeh....

07.12.2009, 20:50 |
hoff parametr, typ repro nikde. . . .nějakej nácek to asi sežral :O)

Já mám Rainbow Hammer 10" a taky tam je plechovej koš. Ale hraje to moc pěkně. Až na magnet to vypadá zespodu stejně. Ale to ti moc nepomůže:)

08.12.2009, 18:08 |
hoff Hammer se v 8" nedělá :O( i tak díky
Jj,já jsem to myslel tak,že Hammer má taky plechovej koš a dokáže zahrát moc dobře...že to jako v tvym případě není moc na škodu.
to vypadá na něco staršího, kdoví jestli se to někdy prodávalo v čr. když už nic jinýho tak zkus ty fotky poslat přímo na: service@rainbow-audio.de a uvidíš co ti odpoví.
neprodal bys??a popripade cena??

09.12.2009, 09:11 |
hoff Kicker18 - prodej nebyl v umyslu,ale vse je na prodej, rozhoduje cena :) Hod me neco rozumneho do mailu,jinak mam v planu stavet maly woofrik. .
a co zkusit dovozce
[ Link ] jestli by neporadil

09.12.2009, 10:26 |
hoff ruffrider,Frenkie - dobry napad, zkusim obeslat.
ja som experimentoval so 16tkami a urobil som im takuto ozvucnicu,jej prednes ma milo prekvapil nakolko im stacil vykon autoradia. To je iba pre inspiraciu :-)

09.12.2009, 10:56 |
hoff Bandita - zajimave, jen myslim trochu velike. Pro me byly rozhodujici kryci mrizky a dale se budu snazit o male rozmery.

10.12.2009, 23:20 |
hoff jsem se přeci jen něčeho dopídil - jedná se o RAINBOW W200SLC
ale google na mě vyplivlo jen toto
[ Link ] z čeho se dá něco vyčíst. Ted už zbývá obepsat nápady viz výše
nevím kde dohledat přesně tenhle model co jsi získal,ale snad ti pomůže toto...je to o něco mladší kolega ze stejné modelové řady.