Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > IVA-D310+PXA-H701

o Navštíveno 1982x o
o 08.12.2009, 09:04 | Barthez
Zdravím,

mám dotaz na znalce alpinek nebo někdo kdo to řešil tak jako to řeším teď já. Mám IVU-D310 propojenou Ainetem a opt. s procesorem PXA-H701. Z procesoru dál na konce.

Měl bych zájen přidat monitor ( nejlépe aby z nej šla iva ovládat dotykově )a nějakej changer DVD nebo HDD jako další zdroj zvuku.

Má otázka zní :

Jaké komponenty jdou a jestly jdou ovládat a spojit s ivou. Popřípadě jaké jsou jiné možnosti a třeba i porovnat CENA / SMYSL.

Díky moc.

o 08.12.2009, 13:46 | macek
Monitor Alpina urcite pujde a DVD taky. To DVD propojis Ainetem a optikou na tom procaku tam mas misto primo pro changer nebo DVD. A na black boxu k IVE mas AV selektor kam jde zapojit vice zdroju ale musis koupit dalsi redukci tusim ze stoji cca 5tisic
o 08.12.2009, 15:56 | Barthez
Oki DVD a HDD by jsem bral, ale dalsi monitor nechapu. Když ho budu chtit ovladat, tak potrebuji i Ainet, ale kdyz budu chtit jen obraz, tak staci klasickej cinch do monitoru a do black boxu ne? Pak nepotřebuji dalši redukci ne?
o 08.12.2009, 23:30 | audioves.cz
Kdyz pouzijes dotykovej monitor od Alpiny tak s nim muzes ovladat radio. Ovladani nejde po Ainetu ale po ovladacich vodicich. Co misto DVD a HDD pouzit iPod? Vejde se tam dost a muzes ho ovladat primo radiem. Samozrejme pres prevodnik.
o 09.12.2009, 08:15 | Barthez
Tak to jsem chtel vedet. Takze kdyz ovl monitoru, tak vzdycky Ainet.... iPod nejak nemusim. Nehovim mu. Chtel jsem do auta nejakej jinej zdroj nez je mechanika v ive a monitor chci dozadu ke dverim, tak tam budu muset natahnout ainet....
o 09.12.2009, 08:36 | audioves.cz
Prave ze monitorem ovladas bez AiNetu."Ovladani nejde po Ainetu ale po ovladacich vodicich."
o 09.12.2009, 11:44 | Barthez
A ovladaci vidice musej vstupovat do nejakej redukce a ta teprve do blackbox a nebo rovnou naprimo?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4808 sekund.