Navštíveno 1982x

Zdravím,
mám dotaz na znalce alpinek nebo někdo kdo to řešil tak jako to řeším teď já. Mám IVU-D310 propojenou Ainetem a opt. s procesorem PXA-H701. Z procesoru dál na konce.
Měl bych zájen přidat monitor ( nejlépe aby z nej šla iva ovládat dotykově )a nějakej changer DVD nebo HDD jako další zdroj zvuku.
Má otázka zní :
Jaké komponenty jdou a jestly jdou ovládat a spojit s ivou. Popřípadě jaké jsou jiné možnosti a třeba i porovnat CENA / SMYSL.
Díky moc.

08.12.2009, 13:46 |
macek Monitor Alpina urcite pujde a DVD taky. To DVD propojis Ainetem a optikou na tom procaku tam mas misto primo pro changer nebo DVD. A na black boxu k IVE mas AV selektor kam jde zapojit vice zdroju ale musis koupit dalsi redukci tusim ze stoji cca 5tisic
Oki DVD a HDD by jsem bral, ale dalsi monitor nechapu. Když ho budu chtit ovladat, tak potrebuji i Ainet, ale kdyz budu chtit jen obraz, tak staci klasickej cinch do monitoru a do black boxu ne? Pak nepotřebuji dalši redukci ne?
Kdyz pouzijes dotykovej monitor od Alpiny tak s nim muzes ovladat radio. Ovladani nejde po Ainetu ale po ovladacich vodicich. Co misto DVD a HDD pouzit iPod? Vejde se tam dost a muzes ho ovladat primo radiem. Samozrejme pres prevodnik.
Tak to jsem chtel vedet. Takze kdyz ovl monitoru, tak vzdycky Ainet.... iPod nejak nemusim. Nehovim mu. Chtel jsem do auta nejakej jinej zdroj nez je mechanika v ive a monitor chci dozadu ke dverim, tak tam budu muset natahnout ainet....
Prave ze monitorem ovladas bez AiNetu."Ovladani nejde po Ainetu ale po ovladacich vodicich."
A ovladaci vidice musej vstupovat do nejakej redukce a ta teprve do blackbox a nebo rovnou naprimo?