Navštíveno 2198x

Čau,
Chci se zeptat jak to mám opravit? Jestli to můžu nastříkat obyčejným sprejejm? Mám obavu aby to nedrželo teplo pod tou barvou a špatně by se to chladilo. Jestli má někdo nějakej nápad nebo zkušenost, budu jen rád.

sundat barvu a vylestit :-)

13.12.2009, 16:35 |
Kesam sundat barvu a vyleštit jak psí koule:-)

A neexistuje nějaká barva která by se na to hodila? Rád bych to měl černý a ne šedivý nebo stříbrný.

13.12.2009, 17:14 |
Kesam Jakou barvu myslíš základ na hliník a pak jedeš :-)
No jak jsem sal, jestli když tam dám obyč barvu jestli to nebude držet to toeplo pod ní a bude to špatně chladit. Takže zu starou mám dostat dolů a pak to nastříkat teda?

13.12.2009, 17:59 |
Kesam A nejni to náhodou elox uprava?
tak ty bílý ťukance lehce přetři štetečkem černý barvy
to eloxovany nebude urcite ale kdyz to lehce prebrousnes a nalakujes to necim qvalitnim tak to bude dobry

13.12.2009, 22:43 |
Kesam A nedávej tam hodně vrstev.
Přidám svojí trošku do mlýna. Co s DLS?

14.12.2009, 15:49 |
Kesam vinzek fa :Přesný :-)
To tam taháš palety s cihlama přes ten DLS ne?:-)
za 1. tomu co to udělal DLS nafackovat
za 2. leštit
pripajam sa k midnitovy, keby som to videl u nejakeho kamarata v aute, tak by urcite dostal minimalne z prava a z lava, urcite to vylesti
obycajna farba popraska
Já bych doporučoval buď černej elox(nákladnější) nebo přebrousit,odmastit a střiknout černým sprejem.Chladiče s černou barvou mají daleko lepší rozptyl tepla do okolí než jiné barvy,naleštěnej zesil je pěknej,prakticky všek funkčně co se týká chlazení horší,takže černou

15.12.2009, 00:58 |
Kesam jak to???
Midnite: Ty DLS jsem si "zničil" sám, taky jsem si pak sám nafackoval, to se neboj. Holt jsem potřeboval něco převést a krytí zesilovačů selhalo