Navštíveno 1867x

zdravim,chci se zeptat na co je třetí pár u RCA vstupů?

Nebude to náhodou výstup? a nebylo by lepší to vyfotit z boku?
no jako výstup to je označený, takže když do toho zapojim RCA rozdvojku a připojim na to druhej zesík?nebo je lepší natáhnout raději dva kabely od rádia ke každýmu zesilovači zvlášť?
enduro.ondra: Jak koukám na fotku tak jí asi nefotil.. Mrkni se na ní lépe..
Honzán, jak píšeš.. Je to na připojení dalšího zesíku resp. na propojení no..
a je lepší natáhnou samostatnej kabel k druhýmu zesu nebo to je jedno?
já bych se chtěl zeptat jaký průřez napájecího kabelu je vhodný na 4x 125W zesík, 75A pojistky když budu mít zapojený jen přední kompa v můstku...postačí mí 10mm? bez subu
martan-hifi sice pises zatim predni repro ze na nem budou,ale co kdyz v budoucnu subik pripojis, radej dej rovnou 16-25qmm kabel a mas jistotu ze vse bude v pohode
Navíc 16kabel néní až o tolik dražší.. Cca o 50,- za metr.. Takže ve výsledku by si připlatil cca 250,- kdyby si bral 5m dlohé kabel.. Jak dlohé kabel potřebuješ? 10pruřez mám..

14.12.2009, 12:38 |
martan-hifi | Upraveno: 2009-12-14 12:39:01
dobře tak otázku položím jinak :D koupil jsem set ke 2k zesíku (mám 4k ale budu mít pasiv tak je to jedno) a jde mi o to, jestli těch 10mm stačí na přední kompa a nebude ten kabel nějak přetěžovanej, jestli se nemám bát ho zapojit...budoucí úpravy a SW zatím neuvažujme :D laicky řečeno kabel už mám! jen jestli ten průřez stačí
U mě to s 10kabelem šlapalo vše v pohodě.. Měl sem 4k zesík na kompa a sw 200rms..
stejně ho tam dáš tak je to jedno
Stejně to bude stačit.. Takže je to jedno.. ;-)