Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosím o radu s tlumením.

o Navštíveno 2098x o
o 16.12.2009, 17:29 | Komba
Zakoupil jsem si tescsound 3mm,ale přišlo mi to v roli a po rozbalení jsem zjistil,že to má dvě lepivé strany.Na jedné je papír,na druhé folie.
Nevím jakou stranu sloupnout,ale tuším že asi ten papír co?
Díky za obratné odpovědi ať se na to můžu vrhnout.

foto k příspěvku  od Komba

o 16.12.2009, 18:55 | ivls
nevim ted z ktere strany, ale poznas bezpecne podle omaku - ta vrchni vrstva nelepi a ta spodni je lepiva

jinak, co s tim budes tlumit?
o 16.12.2009, 22:42 | Midi34
papír dolů
o 16.12.2009, 22:49 | Komba
Ivls:ono právě že jsou lepkavé obě strany a budu tlumit podlahu na P205
Midi34:to jsem chtěl přesně slyšet takový rozhodnutí;)
o 17.12.2009, 00:09 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
sundat papir, tam to lepi
pod igelitakem je to lepivy protoze je to takovejhle matros, igelit je aby se to neslepilo k sobe kdyz je to narolovany, vetsi vyznam to mit nebude
o 20.12.2009, 19:08 | Fridom | Upraveno: 2009-12-20 19:10:01
Komba: Hoj, potřeboval bych nějaké fotky balení v kterém to přišlo a pak nějaké fotky tohoto tlumení, mohl by si něco nafotit ?
Pokud by to bylo možné tak na email: fridom.cz@seznam.cz v plném rozlišení a ten datum a čas by tam taky nemusel být :), díky...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3274 sekund.