Navštíveno 2024x

Zdravím. Když sem v octávce odpojil zadní repráky a na stávající kabeli připojil jiný na prodloužení tak mě do těch prodloužených nejde signál. Nevíte jak tohle vyřešit mimo natažení nových kabelů od rádia?
Jo a eště dodam skoušel sem dva druhy kabelů a měřil multimetrem.

17.12.2009, 11:38 |
durus nechapem. odpojil si zadne repro, ktore hrali? a po predlzeni povodnych kablov a pripojeni repro na ich konce uz nehraju?
Měnil jsem zadní repro originální za jiný. Repro normálně hraje.

17.12.2009, 12:05 |
durus stale mi to nie je celkom jasne,ale ak si predlzil kable, tak mozno tie spoje povodnych s predlzenymi su skratnute o karoseriu alebo navzajom.
Napojil jsem to přez čokoládu. plus na plus mínus na mínus. Zkusil sem dva druhy čokolády a zkusil jsem to i na prasečinu jen smotat dohromady a taky to nejde.
Tak tedko jsem přišel z auta. A zkusil jsem zapojit repro na origo kabeli a tak nák to hrálo(na to jak jsem to zapojil). A pořádně proměřil, a nechápu jak tam může bejt tak velká ztráta, ve spoji. A tedko otázka jak můžu připojit kabel ke kabelu aby to normálně hrálo ?

17.12.2009, 16:47 |
hawai a nezkoumal si jestli ten kabel kterym to prodlužuješ neni v nějakym místě zlomenej nebo jinak poškozenej?

17.12.2009, 16:49 |
hawai a nebo se taky vykašlat na čokoládu, to je prasečina, normálně bych to napájel, natáhnul smršťovací bužírky a všechno musí být ok, jestli ne, je problém někde jinde a ne ve spoji
NN neni zlomenej ani poškozenej. Zkoušel sem dva kabeli a u obou to dělá tohle.
Jinak dávam Helix Dark Blue 69.1 zapojený přímo na rádio
Jde oto že tedko to nemam kde pájet. Až příští tejden a repra už zapojuju asi tak měsíc- nebyl čas nebo pořádně do čeho usadit. a chtěl sem je prostě už zapojit alespon provizorně
neni možný aby byla taková ztráta ve spoji, ikdyž třeba prasečina zamotaná do sebe.
Bohužel to možný je i na tu prasečiny. Proto mě to nejde do hlavy :(