Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > porovnání dsk 165 x kick icq 6.2

o Navštíveno 1732x o
o 22.12.2009, 14:21 | filip146 | Upraveno: 2009-12-22 14:22:47
Hertz DSK 165 vs. KICX ICQ 6.2 bud na samotné radio nebo Magnat classic 360 . dikes , které a jak.

o 22.12.2009, 17:48 | Hanys73
slyšel jsem oboje, Hertze sice jen na rádiu a Kicxy na zesáku a kicxy hrály lépe, příjemnější výšky a rázný středobas
takže za mě Kicx a na zesák ;-)
o 22.12.2009, 18:50 | prohifi.cz
no, pokud si dobře vybavuju, Hertz DSK mají mylarové výšky, což je proti Kicxáckým 25 mm hedvábí moc velký rozdíl

je to jako posuzovat nejlevnější používaný materiál proti nejlepšímu hedvábí

samozřejmě i mezi 25 mm hedvábnými výškami je velký rozdíl, ale tady je ten rozdíl ve zvuku opravdu velký ve všech pásmech
o 23.12.2009, 08:03 | Vencaf | Upraveno: 2009-12-23 08:04:39
DSK jsem měl a podle mě jsou vhodný maximálně na nějakou jednoduchou hudbu, při rocku a nedejbože metalu vejšky řežou do uší jako prase.. ICQ jsem slyšel jen v cizím autě asi 15 minut, ale docela mi to sedělo, je fakt, že byly taky líp nainstalovaný.. takže za mě DSK NE
o 23.12.2009, 21:23 | CarMedia.cz
Hertz DSK:
poslechově: Středobas s celkem výraznou basovou složkou, hodně znatelně chybí středy, výšky poněkud řezavé.
konstrukčně: nemají plnohodnotné výhybky, ale jen kondenzátory bez jakékoliv možnosti nastavení. Výšky mylarové, navíc hodě rády odcházejí.
DÁVAT POZOR, NA UVEDENÍ CITLIVOSTI V dB/2.83W/1m. Instalaci doporučuji spíše těm, co neplánují zesilovač. Člověku s trochou smyslu pro kvalitu zvuku je nedoporučuji vůbec.

Kicx ICQ:
poslechově: Hodně vyrovnaný harmonický zvuk, pro někoho jsou výšky trochu výraznější, ale oproti DSK je to balada.
konstrukčně: 25mm hedvábné výšky, plnohodnotné výhybky s možností nastavení. Středobas jde trochu více od vrchu. Co se týká poruchovosti, tak můžu říct, že jsou bezporuchovové.
Při instalaci doporučuji zesilovač, na autorádio toho zas tak moc nepředvedou.
o 23.12.2009, 21:46 | hawai
malinko se vetřu... jak by si ruzumněl Spectron SP-A2100 s KICXama?
o 24.12.2009, 00:32 | filip146
děkuji všem za pomoc..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3082 sekund.