Navštíveno 1731x

22.12.2009, 14:21 |
filip146 | Upraveno: 2009-12-22 14:22:47
Hertz DSK 165 vs. KICX ICQ 6.2 bud na samotné radio nebo Magnat classic 360 . dikes , které a jak.
slyšel jsem oboje, Hertze sice jen na rádiu a Kicxy na zesáku a kicxy hrály lépe, příjemnější výšky a rázný středobas
takže za mě Kicx a na zesák ;-)
no, pokud si dobře vybavuju, Hertz DSK mají mylarové výšky, což je proti Kicxáckým 25 mm hedvábí moc velký rozdíl
je to jako posuzovat nejlevnější používaný materiál proti nejlepšímu hedvábí
samozřejmě i mezi 25 mm hedvábnými výškami je velký rozdíl, ale tady je ten rozdíl ve zvuku opravdu velký ve všech pásmech

23.12.2009, 08:03 |
Vencaf | Upraveno: 2009-12-23 08:04:39
DSK jsem měl a podle mě jsou vhodný maximálně na nějakou jednoduchou hudbu, při rocku a nedejbože metalu vejšky řežou do uší jako prase.. ICQ jsem slyšel jen v cizím autě asi 15 minut, ale docela mi to sedělo, je fakt, že byly taky líp nainstalovaný.. takže za mě DSK NE
Hertz DSK:
poslechově: Středobas s celkem výraznou basovou složkou, hodně znatelně chybí středy, výšky poněkud řezavé.
konstrukčně: nemají plnohodnotné výhybky, ale jen kondenzátory bez jakékoliv možnosti nastavení. Výšky mylarové, navíc hodě rády odcházejí.
DÁVAT POZOR, NA UVEDENÍ CITLIVOSTI V dB/2.83W/1m. Instalaci doporučuji spíše těm, co neplánují zesilovač. Člověku s trochou smyslu pro kvalitu zvuku je nedoporučuji vůbec.
Kicx ICQ:
poslechově: Hodně vyrovnaný harmonický zvuk, pro někoho jsou výšky trochu výraznější, ale oproti DSK je to balada.
konstrukčně: 25mm hedvábné výšky, plnohodnotné výhybky s možností nastavení. Středobas jde trochu více od vrchu. Co se týká poruchovosti, tak můžu říct, že jsou bezporuchovové.
Při instalaci doporučuji zesilovač, na autorádio toho zas tak moc nepředvedou.

23.12.2009, 21:46 |
hawai malinko se vetřu... jak by si ruzumněl Spectron SP-A2100 s KICXama?