Navštíveno 2283x

24.12.2009, 11:39 |
Komba Čauves,chci jenom vedět jestli reprák za něco stojí a bude dobrej do uzavřenky na 30l.
[ Link ] A jakpak by se měli pohybovat Hz u basových repro,nikdy to moc nechápu?Díky
ten je dobrej tak do popelnice, IMHO

24.12.2009, 12:07 |
swep ale sel by z toho udelat pekny kvetinac do obyvaku
už jen ta jedovatá barva na něm :) ale čistě ze zvědavosti by mě taky zajímalo co by předvedl.

24.12.2009, 12:14 |
hawai no i za tu cenu myslim ze by předvedl velký kulový :-)
u toho prodejce jsou celkenm vtipné negativní komentáře kupujících.
[ Link ] Přelepená krabice se 700W a pod ní tragických 180W u oválů 6x9´ :D
Pokud nekdo zacina hudbou tak bych do toho sel za ten pakatel penez.Basy to bude davat ale ne zadnej extrem ale podle meno nebudes asi narocny.Kdyz mas napr v predu nejake noname reproduktory tak tento fofr ti jen dolepsi hudbu.Basy budou ale nic na SQ.Taky jsem tak zacinal

24.12.2009, 13:40 |
Komba | Upraveno: 2009-12-24 13:41:01
Vždycky se musí najít nějaký kritik,co všechno ví,kdo má v autě,viď D-door:)...víš prd
Mě akorát přišel vcelku slušný,už podle toho magnetu,protože co třeba nabízí Mac fun
[ Link ] ,tak to má magnet jak do peněženky a je to 15 palců:D,takže mě zajímalo toto.A když mi někdo doporučí něco do 1500,nebudu se ani bránit...
Komba jinak tady neco ohledne Hz
[ Link ] ale jinak je to na dlouhe tapani.Chce to vice informaci a hlavne praxi.......
Komba woofr neni jen o magnetu:o)Nejsem zadnej kritik ale naopak.......

24.12.2009, 13:48 |
hawai Komba: pokud chceš novej do 1500,- bych se koukal třeba po JBL GT5. sem tam se občas v nějaký tý akci sežene. já ho měl a za ty prachy to nebylo špatný. a nebo pak něco jetýho

24.12.2009, 13:51 |
Komba Pochopitelně že to chce hlavně tu praxi,ale tak z toho cos mi napsal jsem trochu chytřejší;)...

24.12.2009, 13:55 |
hawai | Upraveno: 2009-12-24 13:58:42
tohle by tě mohlo zajímat
[ Link ] já měl jen 10" jak v uzavřence, tak v BR a nebylo to špatný. určitě milionkrát lepší než ta žlutá obluda :-D
Kdyz uz neco v teto cene tak bych sel do toho
[ Link ] slysel a jen muzu doporucit....neno i o nem dole pisou
Dělal sem na ěj bednu a borec rikal žeprej Dobře to duní,fakt hustě až se mi stoho klepe cely auto :-))))))

24.12.2009, 14:16 |
Komba Jo na ten Bull jsem slyšel taky chválu vaše návrhy taky pěkný,ale mě by se spíš zamlouvalo toto
[ Link ] ....a stím magnetem,máš pravdu,jen že podle toho se dá taky poznat kvalita ne
komba ty jsi stejne myslis svoje a porad si to prosazujes tak se neptej :)

24.12.2009, 14:43 |
Komba Tak to je základ umět se prosadit:D...já se fakt jen ptám a chci se přiučit,ale taky mužu k tomu něco říct
Podle meho bych se ani neptal a koupim to co chci.Je to castka ktera te nezrujnuje.Byla by jina rec kdyz budes kupovat woofr za 20tacu to uz cloveka nasere:o)

24.12.2009, 15:28 |
Komba Zase si necham říct a ty prachy do tý kvality dam...

24.12.2009, 21:04 |
Midnite | Upraveno: 2009-12-24 21:05:41
orYginal basoWy... kua to je moc :?D
Velikost magnetu se bude výrazně lišit, dle použitého materiálu ( Ferit - Neodym ) i když zatížitelnost bude stejná.
Celkem by mě zajímalo, jestli to co jde vidět u toho Audionu je skutečně magnet, nebo jen nějaký chromovaný kryt ( ocel, plast ) ?

24.12.2009, 23:13 |
swep podle velikosti magnetu nemuzete prece urcovat kvalitu menice, jinak hifimaniak ma pravdu s tim pouzitym materialem, i vaha menice se bude lisit

25.12.2009, 12:10 |
Komba Ježiš,ale já neříkam že se to pozná podle magnetu.Ale přímo tady na foru mi to doslova někdo řikal na jiný reproduktor asi nějak takto...ty kilowaty co to má,to nemůže moc zahrát,se podívej jak to má malý magnet...Takže co si má člověk pak myslet:)
"co si má člověk myslet?"
- za 700,- Kč jdi na dobrou večeři s ženskou...
Jako Hifimaniak - záleží na materiálu, ale také pak na konstrukci, vzhledem k nehoráznému příkonu a malé citlivosti - to aby člověk musel co nejvíce investovat do zesilovače.