Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Subwoofer ztratil výkon...

o Navštíveno 2425x o
o 25.12.2009, 11:54 | Mafox
Zdravím, vznikl mi problém, subwoofer ztratil docela dost na výkonu, řekl bych že hraje tak na maximálně 25% svého potenciálu. I když ho vytnu na max. tak ho sotva slyším. Jede z toho černého zesáku v můstku. Zaměřit se spíš na zesilovač nebo na sub? Je možné aby spálený sub vůbec hrál?

foto k příspěvku  od Mafox

o 25.12.2009, 11:56 | Midnite
spálený bude chrastit třeba ale zaměřil bych se spíš na oboje :) ale když už ta vyměnit carpower
o 25.12.2009, 11:57 | Midnite
jinak zkontroluj nastavení na zesáku a na rádiu
o 25.12.2009, 12:01 | Mafox
Chrastit nechrastí, na rádiu jsem to prověroval tam je vše nastavené jak má. Ještě teda mrknu na zesák ale nejde mi do hlavy že by se sám rozladil.
S carpowerem sem spokojený, měnit nechci. :D
Je možné že by měl 2 pojistky a jedna shořela?
o 25.12.2009, 12:04 | Midnite
takže tobě to hrálo normálně a naráz toto?
o 25.12.2009, 12:13 | Pavel 528
no rekl bych,ze je KO zesak a pulka shorela a ted mele z posledniho,takze urcite odpojit,at nevyhori uplne a nechat opravit

www.autohifiservis.cz
o 25.12.2009, 12:32 | Mafox
Přesně tak, hrálo to roky v pohodě a teď toto. Je fakt že sem ho naposled trošku kotlil, ale dávám mu často a vždycky v pohodě. Dá se nějak ten zesák prověřit abych to nemontoval zbytečně?
o 25.12.2009, 16:55 | Midnite
domluv se s Pywojem a od ti na to koukne
o 27.12.2009, 10:55 | Fašek
Zkus jeste vymenit cinche. Me to delalo taky, vymenil jsem cinche a pohoda. Ty prvni cinche jsem musel prepajet a opet funguji jak maj:-D
o 16.02.2010, 14:38 | Mafox
Pánové, díky za rady. Zatím jsem dal otestovat zesilovač a prý je OK, akorát nehraje stereo. (to by u subwooferu v můstku ale vadit nemělo ne?) Takže už mě napadá leda vadný reprák, ale zase si nedokážu rozumně vysvětlit proč nechrastí ale normálně hraje. Akurát jen na 20% svého potenicálu.
Pokud bude KO reprák, je problém sehnat ho? Je li tu nějaký prodejce, klidně nabídněte ať mám představu.
o 16.02.2010, 14:57 | mr.brain
Mafox: pokud Ti nehraje ten druhej kanál (stereo), tak je to jak říkal Pavel 528 (odešla půlka zesilovače) tudíž opravit...
o 16.02.2010, 16:31 | Mafox
No on hraje, měl sem ho u lokálního opraváře, měřil to a je to prý OK, akorát to z toho neleze ve stereu, ale obě větvě sou prý v pořádku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3494 sekund.