Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosím rada od zkušených

o Navštíveno 1639x o
o 25.12.2009, 20:47 | tom96
Zdravím mám pár otázek. Hlavní jestli někdo poznáte co je to za reprák na fotce? má celý magnet zabalený v koberci tak než to budu pitvat tak kdyby někdo poznal jen podle vršku. hlavně lidi co už toho slyšeli a viděli spoustu. --> [ Link ]

Kamarád má tyto sw dva už to koupil s autem a přestal mu hrát. hned jak jsem se na ně podíval tak jsem nic jiného neřešil jelikož mají potrhanou membránu. Tudíž bych se chtěl zeptat kolik taková oprava stojí? Když to není nějak moc tak se dá zalepit je to tak?

a poslední prosba mohl by mi prosím někdo poslat link kde bych našel nějaké info o zesilovači hifonics hercules, ale bude to hodně starý. na netu vyskakují samé nové. Tak jestli někdo znáte kolik to mělo generací, že bych si to podle toho našel děkuji

o 25.12.2009, 20:53 | tom96
a tedko koukám, že na fotce není pořádně vidět nápis. Je tam "Earthquake of San Francisco"
o 25.12.2009, 21:19 | Dexter
o 25.12.2009, 21:27 | tom96
super díky moc. Tedko tedy ta druhá věc jak s tou membránou? On nijak náročnej není. jen když už to tam má tak by chtěl aby to fungovalo. Takže opravdu je to všechno otázka peněz. Proto se ptám kolik tak ty opravy cca stojí jestli se nevyplatí koupit nějaké použité sw které jsou v pořádku a vyměnit je.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.5692 sekund.