Navštíveno 1741x

Zdarec vsichni..Potrebuji radu..Zniceho nic se mi zacal ozyvat zvuk motoru v basaku..Od prvniho zapojeni nic az ted a nevim co stim..Diky za rady..rad vsechno vyskousim hlavne at to odstranim..Milan
Pokud to de podle otáček, tak bych vyměnil altík. Jinak Zkontrolovat všechny kostry, popřípadě opravit a hlavně bych se podíval i na kostrku baterky. Jinak máš víc zesíků? Dělaj to všechny nebo jenom jeden?
mam jen jeden zesik..a vsechno mi to zapojovali v servisu..auto je vyroba 06 :-)) diky za info..prej existuje jeste nejaka rusicka bo co :-))
existuje, mam jí doma můžu dyštak prodat. Ale je lepší se na vše podívat, Pokud to začlo dělat tak se mohlo někde něco uvolnit.
OK..mrknu nato..kdyztak se ozvu..diky..
Co tak jine radio?Me to pomohlo.
No a co nastavení propustí v rádiu?není tam třeba někde vypnutá LPF?jestli jsi ji třeba náhodou omylem někde v menu nevypnul?Ale klidně to může bejt jak tady už někdo psal i kostra,tohle taky můžou dělat levnější RCA kabely,který se můžou někde uvnitř v konektoru uklepat.Co tam máš za rádio?
Pioneer DEH P6000UB....vyskousim vsechno pac jsem z toho fakt uz v pasti :-))
No pioneer,tam to taky může bejt pojistka na RCA výstupech.Odpoj rcačka z rádia a jestli máš nějakej měřáček,tak dej jeden hrot na "oplášťování" RCA a druhej na kostru rádia,musí to ukázat hodnotu od nula do dvou ohmů max.Když tam nic nenaměměříš,je to v rádiu.Měrák musíš nastavit na hodnotu třeba 2OO ohmů.No a ještě teda mrkni na LPF propust v rádiu,možná bude jen vypnutá,tak nastavit na 8OHz
jednoduche daj kus kabla medzi sasi radia a kovovy prstenec konektora CINCH ak to prestane mas v prdeli poistku na plosaku radia, Pavel528 opravi!!!