Navštíveno 2067x

30.12.2009, 10:33 |
hawai zejtra mam sraz s jednim chlápkem a budu od něj brát zesilovač, ale rád bych si ho aspoň nějak zběžně zkusil. jenže sraz budeme mít někde po cestě, takže asi na benzince nebo na ulici, tak nebude moc čas ani možnosti. napadlo mě jen že napájení bych odpojil od zesu co mam v kufru, na to to připojil, ale signály mám z rádia přímo na SW, tak nevim jestli je vhodný to napojit na 4kanál, to je tak všechno co by šlo... repro tam už žádný nepřipojim, tak jsem myslel jestli to nejde nějak zběžně zjistit třeba klasickym multimetrem. nepotřebuju žádný přesný měření, jen zjistit jestli ten zes vůbec jde. poradí někdo jak na to?
musis mu dat +- remote na sepnuti signali a pak promeris vystup multimetrem jesi to neco ukazuje

30.12.2009, 10:59 |
hawai ok, dík. a kolik by to asi tak pro představu mělo ukazovat?

30.12.2009, 18:53 |
hawai ???

30.12.2009, 19:56 |
hawai nikdo neporadí? zítra dopoledne pro to jedu, tak ať vim co to má ukazovat

30.12.2009, 20:01 |
petis co čekáš že ti kdo napíše? záleží co tam pustíš z rádia, na jakou hlasitost, ale každopádně to bude víc než 0V~

30.12.2009, 20:53 |
hawai já jen jestli ten zes bude dávát řádově desetiny V, celý Volty, nebo desítky V....nebo proste tak něco....když mi někdo řekne že když to bude třeba celý volty, tak to je ok, tak něco takovýho myslim

30.12.2009, 20:59 |
petis Dyt to píšu. záleží co dotoho pustíš, muže to ukazovat volty, desítky voltu nebo klidně stovky voltu. tohle nevyzkoušíš nikdy tak aby jsi si byl na 100% jistej. dycky to bude něco ukazovat pokud nebude uplně mrtvej

30.12.2009, 21:02 |
hawai tak díky, tak asi budu muset spoléhat na to že je slušnej a neprodal mi sr**ku
na proměření bys potřeboval osciloskop, multimetrem toho moc nenaměříš, protože stejnosměrný napětí na výstupu zesíku bejt nesmí a tu směs frekvencí při přehrávání hudby multimetr fakt nepobere..... jestli máš v kufru kabely a basák tak ho zkus aspoň v můstku, víc toho asi nevymyslíš

30.12.2009, 21:19 |
hawai jojo, asi odpojim ten dvoukanal co mam v mustku a napojim ten tek 4kanal a zkusim na sw 2x 2 kanaly v mustku. a když to s tim sw bude nějak tak hejbat, tak snad bude ok
Pokud už maš kable v autě tak nevym co řešíš připoj napajeni a signály z toho co tam máš a vem si sebou jakykoliv repracek a kus dvojlinky a mužeš skoušet kanal po kanálu.

30.12.2009, 22:56 |
Diner | Upraveno: 2009-12-30 22:58:36
No pochopil jsem to tak, ze signaly co mu tam jdou, tak jsou urceny pro sub, tzn., ze uz budou orizly asi uz v radiu, coz by se dalo vyresit dvema zpusoby:
1. vyndej radio a prepoj to do nejakyho vystupu, ze kteryho ti leze cely spektrum, nebo
2. vem si kabel 3,5mm jack-> 2 cinche, jednou stranou to pripoj k zesiku a jackem k MP3ce, discmanu, nebo tak necemu.
Jinak jak pise rover.-napajeni z toho co tam mas a nejakej repracek co mas
edit: nevsiml jsem si ze to ma na zkouseni basaku, nicmene to na tom nic nemeni, jen muze pouzit puvodni signaly

30.12.2009, 23:02 |
hawai jj, signaly uz jsou orizly na radiu, ale radio se mi vyndavat nechce (kdyz jsem ho tam tenkrat daval tak jsem to tam tak napasoval, ze ted by se to nevyndalo ani buldozerem). ale ten jack/2xcinch me vubec nenapadnul, to je dobrej napad a ten kabej tu nekde mam, diky
Pokud by i bylo oříznuto na skoušku by to stačilo i tak.