Navštíveno 1900x

Od místního člena jsem si koupil 9887r a budu ho dávat do svojí e39. Všude narážim na milion různejch adaptérů ISO, z volantu, anténní atd a vůbec se v tom nevyznám. Mám 530i z roku 2001 a konektor viz obrázek. Poraďte mi prosím někdo, co musim koupit za adaptér, aby vše fungovalo včetně ovládání z volantu.

A ještě origo anténní konektor, ten nejspíš do Alpiny taky zastrčit nepůjde :o(
Děkuju moc za rady a omlouvám se za mizerný fotky, ten mobil to prostě takhle z blízka dobře nezaostří...

adapter na toto neni problem,i na antenu,horsi je to s tim ovladanim volantu,to bude za trochu vice penez...
No jo, to je holt úděl lenosti. Koupil sem si takovýhle rádio proto, abych mohl používat ovládání na volantu, tak to přece nevzdám jen proto, že přechodka bude drahá :o) Ačkoli teda nechápu, čim to je. Myslel sem, že je to jen pár drátků :o(
Tohle uz jsou novy konektory ale prechodka na ISO existuje, stejne tak na antenu neni problem.
Pokud jde o ovladani z volantu to bude horsi, neni to odporove ani canbus, bmw pouziva jiny system, alpine to mozna bude mit, cenove pocitej tak 2000-2500,-Kc za interface, urcite budu moct vse dodat, ale adapter se mi nechce pres iPhone ted hledat:-)
Ach jo, nic nemůže bejt jednoduchý :o( No, co se dá dělat, maximálně si zatim zapojim rádio přes obyč ISO adapter a až zas něco došetřim, tak si dokoupim i ten interface. Pokud budeš moct Lukáši, tak tě poprosim, jestli bys mi po tom juknul, abych věděl na kolik se mám připravit... Moc díky a přeju krásnej vstup do novýho roku!
APF-S102BM
cena 2.090,-Kc MOC