Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prodejci Alpine, prosím pomoc...

o Navštíveno 1900x o
o 31.12.2009, 10:00 | 323Marty
Od místního člena jsem si koupil 9887r a budu ho dávat do svojí e39. Všude narážim na milion různejch adaptérů ISO, z volantu, anténní atd a vůbec se v tom nevyznám. Mám 530i z roku 2001 a konektor viz obrázek. Poraďte mi prosím někdo, co musim koupit za adaptér, aby vše fungovalo včetně ovládání z volantu.

foto k příspěvku  od 323Marty

o 31.12.2009, 10:01 | 323Marty
A ještě origo anténní konektor, ten nejspíš do Alpiny taky zastrčit nepůjde :o(
Děkuju moc za rady a omlouvám se za mizerný fotky, ten mobil to prostě takhle z blízka dobře nezaostří...

foto k příspěvku  od 323Marty

o 31.12.2009, 10:39 | Pavel 528
adapter na toto neni problem,i na antenu,horsi je to s tim ovladanim volantu,to bude za trochu vice penez...
o 31.12.2009, 11:13 | 323Marty
No jo, to je holt úděl lenosti. Koupil sem si takovýhle rádio proto, abych mohl používat ovládání na volantu, tak to přece nevzdám jen proto, že přechodka bude drahá :o) Ačkoli teda nechápu, čim to je. Myslel sem, že je to jen pár drátků :o(
o 31.12.2009, 15:50 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Tohle uz jsou novy konektory ale prechodka na ISO existuje, stejne tak na antenu neni problem.
Pokud jde o ovladani z volantu to bude horsi, neni to odporove ani canbus, bmw pouziva jiny system, alpine to mozna bude mit, cenove pocitej tak 2000-2500,-Kc za interface, urcite budu moct vse dodat, ale adapter se mi nechce pres iPhone ted hledat:-)
o 31.12.2009, 19:38 | 323Marty
Ach jo, nic nemůže bejt jednoduchý :o( No, co se dá dělat, maximálně si zatim zapojim rádio přes obyč ISO adapter a až zas něco došetřim, tak si dokoupim i ten interface. Pokud budeš moct Lukáši, tak tě poprosim, jestli bys mi po tom juknul, abych věděl na kolik se mám připravit... Moc díky a přeju krásnej vstup do novýho roku!
o 03.01.2010, 17:58 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
APF-S102BM
cena 2.090,-Kc MOC
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6123 sekund.