Navštíveno 1840x

Co mam koupit za nabijecku na Optimu 55AH.Mam vybrano asi tento zdroj
[ Link ] tu 25A pokud ma nekdo lepsi napad a nebo neco podobneho chce prodat tak sem.Dik moc......

31.12.2009, 11:39 |
ivls [ Link ] -
tady je k prodeji zdroj, kdyby si netrval na novem

31.12.2009, 12:05 |
ivls to netusim, ale pokud mas zajem, tak tam ma na sebe i mobil, tak ho muzes kontaktovat a zeptat se
Kup ten 40A, pokud budeš někde stát a rozumě hrát, tak by to měl tahat prakticky sám a ještě dobíjet baterii.
No to tak mozna na MCR ale tam se ani nedostanu:o)Jo poslal jsi mi flexo??Predem dik.
CTEK MULTI XS7000
a funguje to i jako zdroj.
pro OPTIMU jako zrozená.
na optimu ti staci nabijecka za 300kc z tesca ktera dava max 14,8V sice trva nez to nabije ale bohate funkci splni
vinzek fa Chci neco kvalitniho i do budoucna
Newman prodavas?

01.01.2010, 18:57 |
petis Ctek baterku super naformátuje když se vybije pod 10V Ale nedokáže baterku nabít tak jako zdroj. Pokud nebudeš chtít nabíjet Kinetik baterky. Na ty se zdroj nehodí.
no ja nabíjim optimu red top ,,trafovou nabíječkou " co dáva 5A a pohoda necham bežet pres noc a pohoda jínak jde to i ATX zdrojem.... dáva sice 25A ale jen 12V:-(
no de o to jak moc to vymlatis pokud hrajes nastartovanej a chces to obcas jen dorovnat staci ti ten 20A zdroj pokud vymlacujes dost kup si 40ku staci bohate nabijim s tim 2x pc4000
Omlouvám se, nebyl jsem doma a Flexo jsem úplně pustil z hlavy. Doufám, že jsi na něj nespěchal. Pošlu asi v pondělí. Dám vědět.
Já zatím používám nabíječku Einhell 8A ( slušná cena cca. 800Kč ). Ale časem koupím zdroj 40A. Nejde o soutěže, ale hlavně o ladění apod. Pokud něco dělám na autě a posouvám např. sedadla ( elektrická ), tak baterie slábne téměř před očima. Tímto způsobem jsem ji vybil třeba 4x za týden.
hifim@ni@k ja to vymlatim 10x za den
hifim@ni@k jo pak napis co a jak.
Zatim ted momentalne dene posloucham kolem hodiny bez nastartovani uz 5den a zatim porad ma stavu.Dneska jsem to natocil bez problemu.Jo kdyz zapnes treba fukar tak to klesne ale naco to pouzivat??Pouzivam jen radio:o)Zdroj mi to nabije za par hodin coz mi vyhovuje.Uvazoval jsem o te 40A ale zda se mi to zbytecne.No nevim?
no na to co pises ti staci i ta 20ka a to ji stejne naplno neuzijes
Pocitam ze jedu tak na 0.5Kw mozna i kecam?Mam DLS A6 A3a casem jeste jedna A3.FrantoBMW ji ma taky ma na tom 3zesilovace a frci dene 2hodiny cely tyden.V zime tak 4dny.