Navštíveno 2601x

31.12.2009, 15:00 |
Mahel Cavko idem tahat kable od baterky k zosiku mam otazku trba tahat aj - od baterky alebo staci len + a kostru pripojit niekde v zadu? Dik.
stačí dát kostru někde v kufru...
Ja tahal dve 50qmm na baterku + tak i - at me nic nerusi ale pokud nebudes tahat minus k baterce tak musis i baterku ukostrit stejnym prumerem
Ja som dal oboje, ale ak budes kostrit v kufri, tak nezabudni ze rovnakym prierezom a okrem toho doporucam posilnit o rovnaky prierez aj prepojenie kostra-baterka v motorovom priestore ...
Dej oboje. Je to jistota a těch pár korun navíc nehraje roli. Ale jak píše noclue, záleží jaký je to průřez a kolik máš místa.
mám trochu jiný dotaz ...
teď mám nataženou 10 plus i minus od baterky do zesiku, ale chtěl bych ještě jeden zesilovač (nic silnýho) a otázka zní: můžu natáhnout ještě jednu 10 od baterky k zesilovači, nebo tohle vytáhnout a dát silnější?

31.12.2009, 22:26 |
Sodom Petura:Tohle by Ti mohlo pomoct.

no já tahal 50+30qmm vod baterky a kostřil na chycení zadních sedaček a naprosto v pohodě jen to musíš řádně očistit a taky podpořit kostru u baterky
taky by to chtělo natáhnout signál mimo vostatní káble a použít aspon něco lepšího a né signál "za pár korun"
Já tahal jen plus od baterky.. Kostřil jsem v kufru.. A jako ostatní, překostřit baterku..
baterku prekostrovat nemusis podle toho co bude za zesiky je lepsi dat jak + tak - kabelem z baterky

01.01.2010, 11:21 |
Mahel Ja tam idem dat zosik Magnat black core two zapojit 1x 200W RMS a k tomu subik Magnat edition b30 4 ohm 250W RMS
to mi staci zatial som spokojny. Ktomu staci taht asi len + nie? a s tim prekostrenim bude asi problem neni tam ziaden sroub na baterkovom minuse o ktori bi soom mohol uchitit dalsi kabel.
(Peugeot 306)
na 306 se da prekostrit ale na tohle je to nepotrebny a staci tahat teda jen + seriova kostra je na to az az mel sem seriovou kostru a GZPA1.6000D a fungovalo to bez problemu je to jen kratkej kousek
Kostřící kabel je podle mě lepší kostřit v kufru, určitě se tam najde šroub, třeba u držáku na sedačky... kostřící kabel by měl být cca 0,5m dlouhý
koblih.dj:mozem sa spytat to si myslel ako stym minusovym kablom ze by mal byt len cca 0,5m?nemoze byt dlhsi?
Může. pokud bude dostatečně dimenzovaný, tak to není problém.

17.01.2010, 23:09 |
Koblih.dj | Upraveno: 2010-01-17 23:10:54
ano myslel jsem mínusový. hifim doplnil.. může, ale nezkazíš tím vůbec nic když to ukostříš v kufru krátkým kabelem.
jajo.bb : ano myslel jsem mínusový. hifim doplnil.. může, ale nezkazíš tím vůbec nic když to ukostříš v kufru krátkým kabelem.
ok,lebo ja by som chcel dlhsi,neda sa mi kvoli tomu dat zosik tam kde teraz chcem...takze chcem kupit novu kabelaz a dlhsiu...