Navštíveno 2114x

Ahoj, co by jste poradili za zesilovač do octavie I combi z těchto:
[ Link ] nebo
[ Link ] a nakonec
[ Link ] + jaký woofer. Díky a přeji hezký Nový rok.
zesik urcite druhou moznost,jinak co poslouchas za styl hudby?kolik chces investovat,jake mas radio...?
no z toho co si poslal za odkazy,tak urcite ten crunch,zbytek nesmysly a v kazdem pripade se jukni sem
a da se vybrat urcite neco lepsiho a o dost nizsi ceny
[ Link ]
Rádia mám 2 buď
[ Link ] nebo
[ Link ] jaké bude lepší použít? Hudba spíš rocková ale byl bych rád kdyby to zvládlo i ,,měkčí" basy.
Ty zseíky už mam doma - jen nevím co vybrat. Jo a u toho Crunche svítí protect. Nevíte co s tim? Byl za pár peněz tak jsem ho vzal i s vadou.
tyhle lidi miluju,koupi si nesmysly a pak se ptaji,jakty z techto nesmyslu je mensi nesmysl..o)))
samozrejmne mohu opravit
[ Link ]
No no, každý nějak začínal. Pořád je lepší se zeptat, než tam něco nabastlit a xkrát to předělávat. Proto doufám, že budete trpěliví a poradíte. Předem díky. Cena opravy?
No ono by bylo lepší nebrat zesík s vadou.. Jaká u něj byla cena?
podle toho co odešlo, nejde to jen tak říct.. ale Pywoj je hodně levný a kvalitní
Stál 450,- jde to? Poradíte jaký woofer k tomu?
Muj nazor je ze kup to co chces.Nejak bych to neresil.Jestli tam das radio sony nebo JVC je jedno rozdil nepoznatelny.
No člověk je taky omezenej penězma. Dávat do hudby v autě 10ti tisíce mi příjde s dvěma malejma dětma zbytečnej luxus. Ale nikomu to nevnucuju. Poraďte prosim jaký bass repro tak do 2000. Bednu bych postavil sám. Díky.
[ Link ] koukni i neco dole pisou....Nekdo ma i dve deti a dava tisice do hudby.Je to jen o financich:o)
Nebo toto
[ Link ] slysel jsem a neni to nic spatneho.Rekne urcite vic lidi....
Díky, o Bull Audiu jsem uvažoval a ,,nezrujnuje" mě to. K tomu Crunchi to bude akorát nebo raději silnější repro?

01.01.2010, 15:31 |
Fresh ahoj, nechtel by jsi tento hotovej sw primo do OI combi?
[ Link ]
Koukal jsem na to. Je to docela pěkný, ale zvukově oproti tomu co radil D-door to bude horší. Půjdu do Bull Audia. Leda že by se vynořilo něco lepšího za max 2-3tis. Díky.
Fresh--moje nabídka stále platí...:-)
pokud si dáš do pořádku ten Crunch GTR 550.2, tak ideální subwoofer je na něj tento:
[ Link ]
ominina vem to bull a nebudes litovat ale vzal bych ja osobne od Fresh a mas i luxusni ozvucnici ktera nezabere misto.Basy nebudou tak hluboke jak od bull ale zase to JL bude hrat cisteji a presto prijemneji.Zalezi to jen na tobe:o)
Ta nabídka od Freshe je dobrá - vzhledem k ceně nového samotného SW. Není ale 125W RMS u SW JL audio 10W0 na Crunch 550.2 trochu málo? V manuálu má Crunch 1x550W RMS při 4ohmech. Díky a hezký den.

02.01.2010, 23:40 |
Fresh hele, ja na nej mel Rodeka kterej mel v mustku kolem 280W a snesl by vic, myslim ze by te hodne prekvapilo jak to dokaze zabasovat. Ale asi nejlepsi by bylo si to vyzkouset a poslechnout
ominina vubec to nevadi aspon ten zesilovac nepofrci naplno.Tyto JL dokazou a snesou hodne tak jak pise fresh.