Navštíveno 2136x

04.01.2010, 17:54 |
tygrm
:D to musí teda bejt bestie, když je uvázaná na řetězu :D

04.01.2010, 18:05 |
hawai co to prosim je?
:D :D ale vypadá to zajímave :D frajer kdo to vymyslel... musím říct,že je to tuning roku :D :D

04.01.2010, 18:16 |
tygrm Tak mě napadá, jestli není náhodou větší zoufalec ten frajer co mu ukradl ten první.:)))
tvl jsem cekal co na me vybafne ale tohle je fakt moc....

04.01.2010, 20:09 |
JoPi Tak zejtra beru roli bublinkovýho igelitu a odpoledne komplet zabalím mí přibližovadlo , no budu doufat že ho nikdo neukradne a pro jistotu přivážu řetězem ke sloupu :)). Nebylo to náhodou v reklamě na Vodafone ? Pán je zřejmě recesista
ten řetěz,lol.asi taky pořídím,ale na auto
To snad dělal nějakej mimozemšťa, nebo co. Za styl a originalitu dávám za 1, protože to tady nikdo z vás nemá. :D :-)
tak to jsem netusil, ze muj inzerat vzbudi takovej zajem, dobra chlapci, jestli chcete, klidne ho vysvobodim z obalu, o kterem jsem si myslel, ze muze nekomu poslouzit strejne dobre jako me...mit cokoli v aute u me pred barakem znamena minimalne rozbiti okenka, uz jsem o jeden SW prisel, je opravdu pomer vykon/cena skvelej a tak jsem poridil stejny typ... a je temer novej, kvuli rodine uz nic podobnyho v aute mit nemuzu, takze nevahejte...foto obnazenyho SW poslu pouze vaznemu zajemci...tak kucí hlavne klid! :-)))))))