Navštíveno 2029x

Ahoj. Co říkáte na toto ?
[ Link ] a toto?
[ Link ] Nejsem expert proto se ptám zda to není za tu cenu šlupka. Díky.
je to taková nizká třída, ale furt aspon nějaká značka, narozdíl od věcí na Aukru, žádná hitparáda to neni, ale za tu cenu hodně v pohodě.
no myslim si že zrovna na Aukru se Spectron prodává... Za tu cenu to neni v pohodě, lépe řečeno za tu cenu neni nic v pohodě :o) pokud chceš basák aby splnil svůj účel, tak budeš muset dát víc než 800Kč, spíš se poohlídni po něčem jetym nebo si dej dotaz do sekce bazar autohifi
Escudo: měl jsem spíš na mysli Xlopd, Shark, Planter ..... tenhle sw se dával do nějakýho bandpassu. někde v akci sem ho našel za nějakých 115,- euro. takový boxy se najdou i u tady renovovaných prodejců. jinak tady nějaký test, že ty jejich levný woofery takový shit zas nejsou
[ Link ] je jasný že za každých 500,- navíc seženeš něco lepšího.
no ale testům nemůžeš tolik věřit po je to většinou stejně zaplacený:-(
Spectrony2x12"(jeste takove stare cca 150w jeden) má kamarád sou to spise takové PA středobasy.S klidným srdcem můžu říct že sonic 15" hrál čistěji,dynamicky a přesněji než toto!!!!
Pokud chceš ,,velmi dobrý " woofer co se dá sehnat v této třídě doporučuji ti Bull Audio SW-12.Dá se sehnat za 1000-1400kč(samo jetej),woofer který se fakt povedl a vypustí ze sebe aspoň nějaký bas!
je to asi jako kdybych chtěl jezdit vrchy a sháněl jsem kvůli tomu Tatu Nano - ano, motor nastartuješ, světla svítěj, kopec.....asi vyjedeš... Ale upgrade OEM autohifi by měl bejt o nějaký logice a tou je posun vpřed. Pokud chci něco zlepšit, musim akceptovat to, že to něco stojí a tady se bavíme o stovkách a ne desetitisících. Pamatuju si když jsem sestavil kdysi Escudový první zástavbu z použitejch věcí, dohromady se to rozběhlo asi za 5.oooKč včetně kabelů a tlumení a výsledek? Posun hodně vpřed... Ale nehledal jsem nejlevnější nový šmejdy, tehdy to byl čtyřkanál PG Audio, SW Rainbow Kickbass a kompa Helix DB, s tim už se dá něco jakž takž vytvořit a v tý době to byly jedny z nejlevnějších nabídek
Escudo: já ti rozumim, ale když někdo hledá nejnižší cenu, tak asi k tomu má důvod, student bez příjmu atd. pokud takovej člověk má 20 let starý auto, tak asi tyhle komponenty budou určitě lepší než původní zpuchřelý. btw. ty kompa se jinde na shopech pohybujou kolem 1500-2000,- takže něco zahrajou. rozhodně se nehádám, že za příplatek pár tisíc neuděláš lepší muziku.