Navštíveno 2423x

1) JBL W12 GTi MKII
nebo
2) Rockford Fosgate T1 12D4
Díky!

05.01.2010, 05:13 |
Kamil záleží na ozvučnici, zesíku, autě a dalších faktorech
jako kamil:-)jinak gut džouk
Já to myslel všeobecně.... Co bude lepší a bude mít větší tlak... Vim ze to zavisi na spoustu faktorech...ozvucnice auto atd... Ale zajima me to vseobecne co bude mit vetsi tlak a co by jste vybrali. Diky
No JBL s bednou na tlak bude mit asi vetsi tlak, ale RFo je zase schopne zahrat i relativne dobrou kvalitu....
jestly chces opravdu hodně tlaku kup si kickera s12l7 nebo s15l7 dej mu 2kw a neni co řešit ten tlačí i bez bedny :-)
vybírám pouze z těch dvou jmenovaných... a jak se zapojí sub na 3ohm???
jo a myslíte, že tyto oba subwoofery zatlačí víc jak Alpine SWR-1042D??
půjdu do RF:) již next week:))
řešíš furt to same:-) SWR je čistej bass pokud bude adekvátní zesik,tak tlačí vše,RF je spiše dražší sony !
co zkusit tento stary poctivý kousek ???? Bude tlačit lepe jak T1.
[ Link ]
luda551: na to jsi přišel jak, že RF je spíš dražší Sony? Viděl jsi někdy RF jinak než na obrázku? Asi ne, když píšeš takový sračky... jinak ten RFR co prodává tykeev je super
klikni na link co dal luda551
Vencaf : jo videl sem jen a obrazku:D kdysi sem mel RF ne Téčkovou řadu,ale social řadu punch ta šla hned pryč.Zvukově se mi to nelíbilo...Proti starým kousku made in USA nic nemam,ale ty dnešní CHINA stojej za prd
jj. jdu do RF T1 snad bude tlačit a hrát dle mých představ:)
no tak zesilovač se nehodí moc na tyto woofery(vykonově)... když chceš rf tak sežen 12d2 at to mužeš píchnout na 1ohm.
zesík bude časem jinej...vím, že T1 snese celkem dost:)
Luda551 :
nemá cenu komentovat tvé pleky o RF. Pakliže, že by jsi měl nějakou zkušonost a né tohle mi tam pepa dal a je to super a tobě se to nezdálo, asi by jsi tak nemluvil... ale klidne se o svou skušenost a testy s RF poděl. Rád se přiučim... :-)
Mám takovej dojem, že si tady lidi kupujou repro podle toho "co snese". Proc proboha?????
Barthez: nekupuju ho podle toho co snese:)
já se radši x krát zeptám a pak něco koupím....než abych nejdřív koupil a pak toho litoval....
rád slyším názory ostatních na věc, ale stejně si to udělám po svém...takže RF T1:)
jj RF12D4 dáš v pohodě do 2 ohmu paraelně. 600WRMS je dostatek. stejně dojdes k tomu, že mu dáš jen cca 500WRMS a bude ok. Doporucil bych zvážit bednu. Bednou tohle repro jde vyspickovat dobre. RF má dobrou podporu na webu www.rockfordfosgate.com a tam je i kalkulator beden. Vybereš si přesně na co bednu chceš... Doporučuji štěrbinu...
asi tak z obouma basakama dokazu stejnej tlak ale nevim jesi se tomu bude dat rikat tlak zivot zacina na 155db

05.01.2010, 12:33 |
Fari Taky nechapu, jak nekdo muze napsat, ze RF je drazsi sony. Je asi uplne jasny, ze sw zakladni tridy asi nezahraje tak uplne suprove. T1 je uz hodne slusnej kousek. Ja mel T2 se sterbinou a umelo to jak pekne tlacit, tak docela i slusne hrat.
vinc je už moc nakaženej nevnímej ho :-D
vinzek fa: tak to by byl masakr :D ale to je na mě už moc extrém:)
jinak ozvučnice je přesně podle stránek www.rockfordfosgate.com a je zhotovená jako uzavřenka.
co myslíte co by udělalo z uzavřenky udělat štěrbinu??