Navštíveno 1767x

poradte pls :-) použít tuto funkci nebo nepoužít ? repra sou na zesiku(bez wooferu).Příjde mi že když jí zapnu,tak to zvýrazní středy a utlumí trochu výšky a zní to detailněji

05.01.2010, 09:41 |
swep kazda tahle funkce degraduje kvalitu zvukoveho signalu, at jsou to bass boosty, nebo ekvalizery a podobne loudness efekty, tohle bude stejna funkce, nicmene to vyzkousej a kdyz ti to sedi tak si to nech zapnute
no prave že je to jak loudnes:-( repra pak hrají potichu, mam nastaveno defeat off,bloklé cele nastavení basu,vysek a techto chujovin...ale kdyz posloucham radio s touto funkcí to zní lepe

05.01.2010, 09:52 |
swep jestli jedes na kvalitu, tak bych to nezapinal, spis bych zkusil nejakym zpusobem poresit hluk od okoli, pokud nejedes na kvalitu, jako ze mam pocit ze ty ses spis pres tlaky, tak si to zapnute nech pokud se ti to zda lepsi
hodne rychle si na to ucho zvykne a pak ti to ani neprijde ze to mas zapnute
a kdyz nemas nastartovany motor a pustis si to za klidu s touhle funkci a bez ni, tak co se ti zda byt lepsi, nebo presvedcivejsi? zamer se hlavne na vyssi frekvence tam se ty detaily hledaji nejlepe
no právě že mě nějak opustily ty tlaky a předek chcu směrem do SQ.Mám to vyplé jen párkrát sem to zkusil zapnout s vyplím motorem...Takže nechám to vyplé!!!!
Líbí se mi to jenom když je zaple radio(tuner mam asi blbou antenu,po kdyz je to zaple tak radio zní čistěji),kdyz je cd tak jako neprijde mi extra rozdíl....
Pokud to ty reproduktory nezahrají ( může to být i vliv poslechového prostoru ), nemáš to změřené a nemáš procesor na kterém to můžeš vykompenzovat tak nezapínej.
Pokud je tedy řeč o SQ.