Navštíveno 2506x

cawte chalani,chcel by som sa spytat ci dakto uz ma skusenosti z touto znackou?a ci sa predava dakde v cechach?
Home hifi vyborný - mají opravdu širokou nabídku kvalitních věcí, kontaktuj tohoto pána:
[ Link ]
a nemaju nahodou aj do aut repro?

06.01.2010, 14:12 |
lukee_cz | Upraveno: 2010-01-06 14:13:37
ano maji, zel u nas (zatim) bohuzel co vim tak nemozno v aute poslechnout (ale treba me nekdo opravi)
oficialni stranka:
[ Link ]
napiš mi na ICQ , SEAS umíme

06.01.2010, 16:31 |
Cenda někdo tady nejspíš Seas měl, protože jsem instalaci s nima kdysi na jedné ze soutěží poslouchal. Ale už to bude dlouho...
lebo je to menej znama znacka....ale to je dobre ze tam davaju kmplet parametre aj krivky..

06.01.2010, 18:17 |
Sodom Seas se prodával v praze firma JJJSat Besie,ale jestli ještě prodávaj-nevím.

06.01.2010, 18:21 |
Sodom
Sodom: JJJ jsem zkoušel už asi 5x za poslední 3 roky a nereagovali, pokud by někdo chtěl, umím kompletní portfolio , Jak Prestige,Excel,Exotic tak Lotus.
Stačí jen napsat
no aj mi s kamosom sme uz vela krat kontaktovali tu firmu a nic....
Tak to nevím co děláte, my od nich bereme anténní zesilovače, rozvaděče, profi vložky na sat. a pohoda. Je pravde, že poslední Seas repro jsem objednával tak před 6ti lety, bohužel hifisti kutilové vymřeli alespoň tady v Plzni...
Jinak Seas je velmi dobrá firma hodně "garážových" firem používá jejich reproduktory a a nebo dokonce si je pro sebe nechává upravovat.
no mi nic nerobime len oni uz prestali asi dovazat SEAS,tak preto sa neozivaju nato....

08.01.2010, 06:54 |
Cenda JJJsat autohifi řady ani dělat nechtěl. Kdysi jsem je poptával.
tady máte přehled seas s cenama pro představu
[ Link ]
Kvalita, minimální rozptyl parametrů. Lotusů u nás bude pravděpodobně jako šafránu. Začal bych poptávkou u "zdroje"
[ Link ] Pana Januru kontaktovat nejlépe telefonicky.
Junglist.cz - bereme přímo od SEAS,takže to neni pro nás také problém
Tak se oizo nečíl, vždyť je to jen alternativa :o) Navíc Janura se Sýkorou prodávají a staví ze SEASů od roku 1992. Myslím, že takový zkušenosti se počítají.
junglist: to ano, nečertím se, jen že jsme schopni prodat, stavbu a jiné věci nechám hravě na nich :)

10.01.2010, 17:49 |
clown SEAS tusim dela i nejvyssi repro pro Alpinu SPX
clown: Tušíš přesně, stačí se podívat na výškáč.
clown:hmmm coooo?..to mas skade?,..ak tak ale asi mas namysli alpine F1status?ci normalnu seriu TYPE X?

10.01.2010, 18:19 |
junglist.cz | Upraveno: 2010-01-10 18:23:08
Spíš bych tipoval Scan-Speak. Evidentně to je inspirovaný řadou Revelator, včetně vejšky RR.
[ Link ] Znáte někoho, kdo to má v autě?
tak tie vyzraju dobre,len asi budu vela stat tie SCAN-SPEAK...
junglist: NJ máš pravdu, nějak jsem nepřemýšlel nad tím co píšu.
chalani predava sa u vas niekde Scan-Speak?

10.01.2010, 18:41 |
junglist.cz | Upraveno: 2010-01-10 18:41:49
Tuner: V pohodě :o) Tymphany, Seas, Dynaudio, Audio Technology, skandinávci prostě umějí!
jajo.bb - v Čechách a na Slovensku dýluje SS Xavian, si napiš Barlettovi o ceník :o) Má slušný ceny.
junglist:dakujem idem napisat..som zvedavy na tie ceny...
junglist:a mozem sa este spytat pod akym nickom ho tu najdem???

10.01.2010, 18:53 |
junglist.cz | Upraveno: 2010-01-10 18:55:54
Pošlu ti loňskej, ať máš aspoň představu, chceš? To není zdejší člen, ale distributor SS, majitel Xavianu
[ Link ] :o)
no pozeral som to a oni vyrabaju aj repro do auta?
pokud vim, tak SS jako takovy repro do auta nedela (respektive nejsou primarne urcene do auta), nicmene dodavaji repro pro Genesis, Alpine, Technology, MicroPrecision,...atd kteri si je upravuji.
Oficiálně nedělají, ale používají se.