Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosim o radu

o Navštíveno 1603x o
o 10.01.2010, 01:19 | achyl
Pánové, potřebuju menší radu ohledne výběru repro do předních dveří. potřebuju 16-ky nejradši 3-pásmové myslel jsem vybrat si z techto co vy na ne jake by jste doporučili dík za rady [ Link ] [ Link ] , [ Link ] , [ Link ]

o 10.01.2010, 02:23 | prohifi.cz
Nic ve zlem, ale dle meho nazoru 3pasma v teto cene prilis nemaji smysl. Na 3pasmo bych se zameril v cene cca 8000 Kc a vyse. Nebo lepe receno pri takove cene by mi 3pasmo neprislo uz tak nerozumne.

Doporucil bych Ti spise jedny z techto reproduktoru:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Po strance kvality zvuku mi to prijde jako lepsi varianty. Podle toho, zda by mely byt reproduktory pripojeny na radio nebo zesilovac, se da vyber zpresnit.

Pokud bys z neznameho duvodu trval na 3pasmech, z tveho vyberu bych sel do DLS.
o 10.01.2010, 02:29 | achyl
ja na tripasmech nejak urputne netrvam ale mam na to uz upraveny tapec dveří, budou samozrejme na zesilovaci pokavad je to vyber na prd tak se da prisetrit a jit o krucek vyse,kazdopadne dekuji za radu
o 10.01.2010, 07:25 | hifim@ni@k
3 pásma až tak od 20tis. výš.
o 10.01.2010, 12:55 | jajo.bb | Upraveno: 2010-01-10 12:58:04
kolko si ochotny dat za to 3pasmo?ak nie 3pasmo,tak si zodber tie DLS MS6A...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3292 sekund.