Navštíveno 1941x

Zdravím ...
měl bych dotaz týkající se výroby bedny ,a její litráže.
Chtěl bych se zeptat jestli by mohl 500W reproduktor solidně zahrát (zadunět) v nějaké ozvučnici a pokud možno nějak navržen podle výpočtu rozměrů.
Díky za výpočet a odpoved.
udej konkrétní woofer, páč každej sub má jiné TS.
ale lepší je experimentovat a postavit si postupem času několik beden a prostě co ti bude líp vyhovovat.
jinak pro "subwoofery" značky mcfuň, raveland, sencor a pod je jediná ozvučnice- popelnice...
no značka :D Blaupunkt :-P co více než asi tak já ti řeknu že to ma 500W :-P nic více se ani nedovím :-P
náký označnení, aspon velikost by to chtělo vědět :)
označení není nikde napsaný:-( bohužel .. a pruměr 25cm ...

10.01.2010, 21:42 |
Bladzej | Upraveno: 2010-01-10 21:43:22
těch pětset W je špička, nebo rms? to je totiž dost rozdíl ;)
postavil bych bednu plus/mínus 35L, pro začátek by mohla stačit.
je to v maxu hodnota :-P ... de mi o tvar a přibližný rozměry jestli by to někdo dokazal rozepsat nakreslit cokoliv ?
koukám že doporučujete uzavřenku co ? a kdyby tam byl bassreflex ? pude to ?
Hele asi nej bude když kontaktuješ uživatele Wattman a on poradí porípadě pošle i navrh.
jo, snažil jsem se poradit - mně tedy psal, že má 20 cm.
Bude to aktivní sub do pokoje - osazení Balupunkt - oje! :-)
ne-e :-P to bude omyl ... to sem se ptal orientačně .. bedna dle tých výpočtu seděla :-P jenže ted sem trochu obměnil ... a chci se zeptat ... a važně se NEJEDNA o aktiv hnus šit bedny:-P
blaupunkt je vždy šit:D(krom pár starých kousku)
jako luda551 má naprostou pravdu
byl by teda nekdo tak hodnej a navrhl by mi s rozmerama tu bednu ?
no pořád mi nepřišla ta fotka...
Bez fota je to fakt hodně složitý to je něco jako rande naslepo haha :-)
Z fotky nic nenavrhneš :o) Shampooo: změř si vlastní TéeSka, tady je podrobnej návod
[ Link ] Opakuj to dvakrát, třikrát ať tam nemáš chybu. Výsledek pošli wattmanovi a navrhne ti bednu namíru.