Navštíveno 1578x

Zdravím máte někdo stímto sw zkušenost?
Budu mít 2 tyto sw a chtěl bych se zeptat jakou ozvučnici,jestli BR nebo uzavřenku...vytlumit či nevytlumit uvnitř bedny? děkuji pánové

12.01.2010, 19:24 |
hawai já mám jeden. v 75 litrový bedně s BR a hraje hezky a čistě. teď ho budu ale dávat kvůli předěláváníí kufru do uzavřenky, tak uvidim jaký to bude. ale těch 75 l a BR hraje hezky
hawai: není to moc 75 L? mě se zdá,že píšou 45L na BR...
dva roky zpět jsem měl jeho dvoucívkovýho brášku, pak jsem ho spálil :/
bednu jsem měl uzavřetou, brutto 35L, vytlumenou akustickou pěnou. za ty love hrál moc pěkně(subjektivní názor), teď na něj jsem četl spíš kritiku.
Bladzej:Mě se jedná,že mám ted 2 tyto sw a přemýšlím o nejlepší variantě,ale díky za odpověd...

12.01.2010, 19:34 |
hawai jo promiň já se přepsal..:-D nevim na co myslim. mam 47 litrů :-) předtim jsem měl (když nepočítám tubu) JBL GT5 jak BR, tak uzavřenku ale tohle Hifo se mi z toho zvukově líbí nejvíc
hawai :) máš vnitřek vyplněný? a BR pokud víš rozměri, tak by se hodily..a díky
jak řikám. postav uzavřenou bednu s přepážkou, každá kóje o objemu 35L. ladění mam dojem bylo někde mezi 40/45Hz. hrál pékně a dokázal i dobře zatlačit když chtěl.

12.01.2010, 19:40 |
hawai vytlumenou jí nemám, BR tlumit nemusíš. ale teď budu dělat uzavřenku a tu budu tlumit rounem. na rozměry kouknu jestli tu nemam ještě někde zahrabanej papír kde jsem to počítal, jinak bych ti to zejtra v autě změřil. ale jinak spočítat neni problém když znáš objem, to je matika ze základky :-) ale jdu se ti kouknout......
hawai: díky,ale tak to nehledej, udělám taky uzavřenku.Díky pánové

12.01.2010, 19:46 |
hawai a co vsichni mate proti BR? :-) jako uzavrenku jsem sice jeste neslysel, tak nevim jaky to je, ale tohle BRko se mi líbí dost :-) kdybych teď nemusel předělávat kufr tak si ho určitě nechám :-)
hawai: já ho měl v BR i closed tak říkám co pro mě bylo lepší :)

12.01.2010, 19:49 |
hawai ok :-) já se teď na tu uzavřenku taky chystám, tak jsem zvědavej jaký to bude