Navštíveno 1929x

12.01.2010, 22:08 |
hawai mají někde v těhlech velkejch obchodech MDFku? já abych tam nejel zbytečně a oni neměli třeba jen dřevotřísky. nebo popřípadě kde jinde? Jo a potřebuju to v nějakejch menších rozměrech abych to dostal do feldy dovnitř, zahrádku jsem totiž nechal na chatě. nebo kdyby měl někdo nějaký zbytky tak klidně dejte vědět. potřebuju 2 desky cca 100x40-50, jednu 100x25-30, a pak nějakej kus cca 50x50 cm
radej napis napr. Kral007 nebo nekomu z prodejcu/montazniku v techto obchodech byva vetsinou jen slaba jestli vubec, to uz drevoprodej si vyhledni
Tam to nemaj a když náhodou jo, tak ukrutně drahý.
Koukni na
[ Link ] Osobně jezdim do pobočky Třebotov, kde ti to i za pár sušňů nařežou...

13.01.2010, 18:31 |
hawai a ještě dotaz.....kamarad mi ted nabidnul OSB desku prej kolem 2cm silnou uplne novou jen za odvoz, takze ji vezmu na podlahu kufru, ale celou ji nespotrebuju. Byla by velká prasárna z toho udělat rovnou i ozvučnici?
hawai zajet do bauhausu a kup si preklizku maji to tam za par korun osb deska je jak kdybys to udelal z ponozek kluci ti to tam urcite i riznou na nejakej rozumnej rozmwer

13.01.2010, 18:51 |
hawai ok, dík :-)
Ahoj ja byl pro Mdfku tady:ASKO a.s.,Fr.Diviše 984,Praha 10 Uhříněves www.asko-as.cz,mají spoustu tlouštěk a rozměrů a i ti to nařežou podle nákresu jak chceš tak se tam mrkni já si tam nechal nařezat a super
jako vinzek :-) překliška stačí a je aj tvrdší oproti papíru:D