Navštíveno 2040x

Zdravím. Chystám se po dlouhé době k montáži nějaké muziky do auta. Problém je ten, že nemůžu vymyslet, kudy táhnout napájecí kabel od baterky. Nedělal už to někdo z Vás. Ta velká průchodka nad pedály je dost těsná a 35mm2 kabel tam neprotáhnu. Budu vděčný za každou radu. Je to Laguna I, r.v. 2000. Díky všem

14.01.2010, 15:07 |
Geo89 Ahoj,
já jsem to taky řešil. Nikde jsem nic nenašel takze jsem provrtal diru u spolujezdce a kabel sem tahnul stranou u spolujezdce. Akorat musis "odepnout" to odhlucneni v motoru, kobereček zevnitř..pak se dostanes k prepazce a da se to provrtat.. Sice jsem mel trochu strach ale zadnej problem s tim :)
Jinak sem měl zesilovač pod sedačkou u spolujezdce, je tam docela dost místa tak to muzes taky zkusit :)
Díky za postřeh. Vrtat díru se mi právě nechce. Raději bych to táhnul na levé straně a prahem do kufru. Ale kudy to táhnout dovnitř bez vrtání, to nevim.

14.01.2010, 15:43 |
Geo89 Nic lepšího jsem nenašel, ale nehledal sem zas tak moc.. Možná něco objevíš. Jinak jsem to potom taky táhnul prahem, akorát po druhej straně a ne až do kufru.
Dalsi "zabavicka" je natahnout kabely k reprakum do dveri, je tam konektor kterej taky budes muset provrtat..
Zdravim, určitě je v autě nějaká průchodla s velkym svazkem kavelu z motorovýho prostoru do vnitřku, nejspíš by měla být u jednoho kraje, to uvidíš od motoru. táhni to průchodkou pod palubocku a do kufru prahem, takhle jsem to aspon vyřešil já a Astra F
sorry, jsem nedočetl tvou zprávu že průchodka je malá, tak z5 :D
Nemáš náhodou průchod z motoru do blatníku a z blatníku mezi panty do interiéru ? U některých aut to tak jde.
Kolem blatníku jsem to měl u alfy, ale tady to tak nejde.
chlape ja mel lagunu v combiku r.v.2001 a tahl jsem to levou stranou.Oddelal jsem levej blatnik a tam jsem to vselijak popridelaval aby to neupadlo.jinama to neprotahnes.

18.01.2010, 19:31 |
Geo89 Hadson : a kudy si to dostal z motoru do interiéru ? Mam teď taky Lagunu II kombíka tak by mi to zajímalo...
otevres kapotu,povolis matice co drzi blatnik na,pak to trochu prizvednes,narves tam kabel.Spustis to do podbehu.Ja jsem to pak protahl do krytu prahu co jsem tam mel pridelanej a vytahl jsem to prez A sloupek.Uz si to presne nepamatuju jak jsem to mel ale pokusim se najit foto ale nevim jestli jsem to uz vse nesmazal.Jinac tady tu variantu mi poradili primo v Renaultu.Ze prej jinudma to neprotahnu pac je to tak vse utesnene ze to proste nejde.Jinac jestli chces sportovni masku a mracitka tak ti je klidne za postovny odeslu.velice mi prekazijou c dilne

18.01.2010, 20:32 |
Geo89 a poslal bys mi fotku té masky ? email v profilu
Ještě někdo má nějaký tip na Lagunu I.?