Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kudy kabely - Laguna

o Navštíveno 2039x o
o 14.01.2010, 14:17 | Martin21
Zdravím. Chystám se po dlouhé době k montáži nějaké muziky do auta. Problém je ten, že nemůžu vymyslet, kudy táhnout napájecí kabel od baterky. Nedělal už to někdo z Vás. Ta velká průchodka nad pedály je dost těsná a 35mm2 kabel tam neprotáhnu. Budu vděčný za každou radu. Je to Laguna I, r.v. 2000. Díky všem

o 14.01.2010, 15:07 | Geo89
Ahoj,
já jsem to taky řešil. Nikde jsem nic nenašel takze jsem provrtal diru u spolujezdce a kabel sem tahnul stranou u spolujezdce. Akorat musis "odepnout" to odhlucneni v motoru, kobereček zevnitř..pak se dostanes k prepazce a da se to provrtat.. Sice jsem mel trochu strach ale zadnej problem s tim :)
Jinak sem měl zesilovač pod sedačkou u spolujezdce, je tam docela dost místa tak to muzes taky zkusit :)
o 14.01.2010, 15:30 | Martin21
Díky za postřeh. Vrtat díru se mi právě nechce. Raději bych to táhnul na levé straně a prahem do kufru. Ale kudy to táhnout dovnitř bez vrtání, to nevim.
o 14.01.2010, 15:43 | Geo89
Nic lepšího jsem nenašel, ale nehledal sem zas tak moc.. Možná něco objevíš. Jinak jsem to potom taky táhnul prahem, akorát po druhej straně a ne až do kufru.
Dalsi "zabavicka" je natahnout kabely k reprakum do dveri, je tam konektor kterej taky budes muset provrtat..
o 17.01.2010, 16:57 | Koblih.dj
Zdravim, určitě je v autě nějaká průchodla s velkym svazkem kavelu z motorovýho prostoru do vnitřku, nejspíš by měla být u jednoho kraje, to uvidíš od motoru. táhni to průchodkou pod palubocku a do kufru prahem, takhle jsem to aspon vyřešil já a Astra F
o 17.01.2010, 16:58 | Koblih.dj
sorry, jsem nedočetl tvou zprávu že průchodka je malá, tak z5 :D
o 17.01.2010, 18:00 | hifim@ni@k
Nemáš náhodou průchod z motoru do blatníku a z blatníku mezi panty do interiéru ? U některých aut to tak jde.
o 17.01.2010, 21:39 | Martin21
Kolem blatníku jsem to měl u alfy, ale tady to tak nejde.
o 18.01.2010, 18:23 | Dr.Hadson
chlape ja mel lagunu v combiku r.v.2001 a tahl jsem to levou stranou.Oddelal jsem levej blatnik a tam jsem to vselijak popridelaval aby to neupadlo.jinama to neprotahnes.
o 18.01.2010, 19:31 | Geo89
Hadson : a kudy si to dostal z motoru do interiéru ? Mam teď taky Lagunu II kombíka tak by mi to zajímalo...
o 18.01.2010, 20:29 | Dr.Hadson
otevres kapotu,povolis matice co drzi blatnik na,pak to trochu prizvednes,narves tam kabel.Spustis to do podbehu.Ja jsem to pak protahl do krytu prahu co jsem tam mel pridelanej a vytahl jsem to prez A sloupek.Uz si to presne nepamatuju jak jsem to mel ale pokusim se najit foto ale nevim jestli jsem to uz vse nesmazal.Jinac tady tu variantu mi poradili primo v Renaultu.Ze prej jinudma to neprotahnu pac je to tak vse utesnene ze to proste nejde.Jinac jestli chces sportovni masku a mracitka tak ti je klidne za postovny odeslu.velice mi prekazijou c dilne
o 18.01.2010, 20:32 | Geo89
a poslal bys mi fotku té masky ? email v profilu
o 18.01.2010, 20:44 | Dr.Hadson
mas to tam
o 19.01.2010, 21:02 | Martin21
Ještě někdo má nějaký tip na Lagunu I.?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.342 sekund.